Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Новий «розумний» термостат Carrier Cor

(07.02.2015)

Новий «розумний» термостат Carrier Côr надає своїм користувачам широкі можливості в управлінні системами кондиціонування і вентиляції при віддаленому доступі і дозволяє добитися підвищеної енергоефективності роботи HVAC обладнання.

Термостат Carrier Côr

Термостат Carrier Côr володіє сучасним дизайном і 3,5-дюймовим кольоровим сенсорним екраном. Новий термостат реагує автоматичним включенням дисплея при наближенні користувача з допомогою вбудованого датчика присутності. Потужний вбудований мікропроцесор виконує вбудовані передові алгоритми управління кліматичними пристроями для більшої ефективності та ідеального комфорту.

«Слово Côr в перекладі з латинської мови означає серце, і ми розробили термостат Carrier Côr як серце розумного дому», - сказав Matthew Pine, директор з маркетингу компанії Carrier. «Цей інноваційний термостат може бути адаптований до кожної кліматичної установки Carrier. Він постійно підвищує можливості кліматичної системи, шляхом постійного оновлення алгоритмів підвищення керованості та енергоефективності через інтернет з сервера компанії Carrier».

За додатковою інформацією звертайтеся в офіси компанії «Планета Клімату», офіційного дилера Carrier.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10