Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



ДГУ Cummins тепер відповідають вимогам Європейського мережевого кодексу

(20.01.2015)

Представники компанії Cummins Power Generation оголосила про надходження у продаж на європейський ринок дизель-генераторних установок (ДГУ) вендора, які повній мірі відповідають вимогам Європейського мережевого кодексу (European Grid Code). Цей документ гармонізує національні електромережеві стандарти у всіх державах-членах ЄС. Перша партія розглянутих ДГУ вже була успішно спрямована замовнику з Німеччини.

Cummins Power Generation

Слід зазначити, що у даний час країни-члени ЄС активно оптимізують свою електророзподільчу інфраструктуру з метою забезпечення відповідності вимогам Європейського мережевого кодексу. Метою роботи у цьому напрямку є підвищення стабільності сучасних енергосистем, які все частіше покладаються на генеруючі потужності на базі відновлюваних джерел енергії (ВДЕ). При цьому останні характеризуються мінливістю (вітер дує лише в певні періоди, сонце часто ховається за хмарами і так далі), що може призвести до перебоїв у роботі центральної електромережі.

Відповідність генераторів, що підключаються до центральної електромережі, вимогам Європейського мережевого кодексу вже зараз є законодавчою вимогою у Німеччині, при цьому багато інших країни ЄС готові наслідувати приклад німців.

Нові дизель-генераторні установки стали результатом 18-місячної роботи по проектуванню і розробці на заводі Cummins у місті Манстоне, графство Кент (Велика Британія). Для того щоб визначити вимоги до ДГУ, на які слід орієнтуватися при підготовці продукції для європейського ринку, фахівці Cummins Power Generation спочатку вивчили національні електромережеві кодекси різних країн-членів ЄС. Це дозволило розробити дизель-генераторні установки і компоненти для них, які можуть справлятися зі значними електричними і механічними навантаженнями, що виникають при перебоях у роботі центральної електромережі. Інженери використовували системи автоматизованого проектування, щоб оптимізувати продукцію і збільшити термін її служби.

До оцінки ДГУ Cummins була залучена незалежна дослідницька лабораторія DNV GL. Її фахівці вивчили на предмет відповідності вимогам Європейського мережевого кодексу 60-літрові і 91-літрові машини різної потужності, що оптимізовані до роботи з бідною повітряно-паливною сумішшю. Вони прийшли до висновку, що машини повністю відповідають вимогам вищезазначеного документа, а також національним електромережним кодексам Німеччини, Франції та Італії.

За додатковою інформацією звертайтеся в офіси компанії «Планета Клімату», офіційного дилера Cummins Power Generation.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10