Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Чилери Carrier 30RBP AquaSnap Greenspeed

(21.11.2014)

Компанія Carrier додала нову модель холодильних машин 30RBP з технологією Greenspeed Intelligence до своєї лінійки чилерів AquaSnap, яка дозволяє досягти більш високої ефективності та оптимізації продуктивності.

Чилери Carrier 30RBP AquaSnap Greenspeed

У чилерах Carrier 30RBP застосовуються вдосконалені спіральні компресори, які дозволяють покращити показники енергоефективності чилерів як при повному, так і при частковому навантаженні.

Крім того, чилери Carrier 30RBP використовують високоефективні вентилятори конденсатора із змінною швидкістю обертання, які дозволяють забезпечити ідеальну витрату повітря через конденсатор, що призводить до підвищення ефективності при роботі на частковому навантаженні. У чилерах 30RBP компанії Carrier вдалося досягти європейського сезонного коефіцієнту енергоефективності 4,3.

У холодильних машинах Carrier 30RBP використовується нове програмне забезпечення, яке призначене для оптимізації роботи компресорів, вентиляторів і холодильного контуру. Програмне забезпечення постійно обчислює найбільш ефективну швидкість вентилятора і витрату води на основі навантаження і умов навколишнього середовища.

«Чилер 30RBP з технологією Greenspeed Intelligence - це фантастичне доповнення до лінійки холодильних машин AquaSnap», - сказав Didier Genois, директор інженерно-маркетингового підрозділу Carrier в Європі. «В новий чилер ми інтегрували кілька нових технологій, які дозволяють йому працювати більш ефективно. Крім того, він скомпонований у відповідності вже існуючими виробами з лінійки AquaSnap, тому команди фахівців вже знайомі з цією платформою».

За додатковою інформацією звертайтеся в офіси компанії «Планета Клімату», офіційного дилера Carrier.

> > > Завантажити технічні дані холодильних машин Carrier 30RBP AquaSnap Greenspeed

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10