Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Новий багатофункціональний очищувач повітря DAIKIN Clear Force Z MCZ70R-W Streamer

(30.10.2014)

Компанія DAIKIN випустила новий очищувач повітря Clear Force Z MCZ70R-W Streamer, здатний не тільки осушувати і зволожувати приміщення, а також і збирати пил і знищувати запахи.

Новий пристрій оснащено повітроочисними технологіями, такими як електрична система пиловловлювання і власна стримерна технологія компанії DAIKIN, а також перша в галузі функція управління вологістю, яка автоматично вибирає режим осушення або зволоження.

Очищувач повітря Daikin Clear Force Z MCZ70R-W Streamer

З метою задоволення вимог споживачів по цілорічному підтримання постійної вологості, нова модель має функцію «Humidity Select», що автоматично вибирає режим осушення або зволоження, а також підтримує рівень вологості повітря в приміщенні на необхідному рівні.

Користувачі мають можливість вибору одного з трьох значень вологості згідно своїм перевагам. Для відповідності більш широкого спектру споживчих вимог по вологості в різноманітних випадках, новий очищувач може використовуватися для запобігання конденсації в приміщенні, зберігання музичних інструментів і управління вологістю під час музичних концертів.

Доступний повністю автоматичний режим встановлює необхідний рівень вологості згідно температурі в приміщенні. Нова модель оснащена кнопкою на передній панелі, що активує повністю автоматичний режим одним натисканням.

Очищувач повітря Daikin Clear Force Z MCZ70R-W Streamer

Застосування компресора забезпечує потужний і енергоефективний режим осушення. Максимальний обсяг осушення – 9 літрів на день. Чисте осушення реалізується за допомогою пристрою стримерного розряду, а також фільтра для видалення бактерій. Очищувач повітря Daikin Clear Force Z MCZ70R-W Streamer містить два резервуара, один з яких призначений для зволоження і відділений від ємності для накопичення води у режимі осушення.

Як і його попередник, новий очищувач повітря Daikin Clear Force Z використовує «подвійну» систему, де стримерна функція розкладає і видаляє шкідливі речовини, в той час як активні плазмові іони усувають запахи, що налипають на тканину. Даний підхід працює як у режимі зволоження, так і у режимі осушення.

Очищувач повітря Daikin Clear Force Z MCZ70R-W Streamer також успадкувал електричну пиловловлюючу систему, яка засмоктує побутовий пил і квітковий пилок, і використовує електричний заряд для затримання частинок на фільтрі. Очищувач повітря Daikin Clear Force Z MCZ70R-W Streamer підтримує високі пиловловлюючі властивості протягом 10 років, вловлює 99% частинок розміром 0.1-2.5μm в діаметрі з повітряним об'ємом фільтрації 7 м3/хв і надзвичайно ефективний при затриманні так званих часток PM2.5.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10