Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Mitsubishi Electric City Multi YLM-A - новий лідер на ринку VRF-систем

(10.10.2014)

VRF-системи Mitsubishi Electric PUHY-EP YLM-A

Компанія Mitsubishi Electric оголосила про початок європейських продажів свого нового інноваційного продукту - VRF-системи City Multi PUHY-EP YLM-A, в якій вперше в даному класі обладнання застосовані революційні алюмінієві мікроканальні теплообмінники. Офіційний старт продажів буде дан з 14 жовтня одночасно з відкриттям виставки Chillventa, де провідні фахівці Mitsubishi Electric будуть проводити презентації нової мультизональної системи.

VRF-системи Mitsubishi Electric PUHY-EP YLM-A з весни цього року продаються в Японії. Їх поява на японському ринку справила справжній фурор і призвела до досить істотного переділу ринку VRF-систем. Запуск продажів Mitsubishi Electric PUHY-EP YLM-A в Європі розглядається аналітиками ринку як ключовий крок японського виробника на зміцнення свого домінуючого положення в комерційному сегменті кліматичного ринку Європи.

На виставці Chillventa буде представлено 15 моделей зовнішніх блоків VRF-системи City Multi PUHY-EP YLM-A, які демонструють найвищий в галузі Річний Коефіцієнт Продуктивності APF завдяки застосуванню першого на ринку теплообмінника з плоскими алюмінієвими трубками в зовнішньому блоці.

Теплообмінник з плоскими трубками виробництваMitsubishi Electric досягає 30% підвищення ефективності теплопередачі, частково внаслідок додаткового ефекту від покращеного повітряного потоку. За словами компанії, серія Mitsubishi Electric PUHY-EP YLM-A також відрізняється 27%-м збільшенням робочої ефективності на часткових навантаженнях завдяки оптимізації продуктивності спірального компресора. В результаті ряду модернізацій, модель потужністю 8 к.с. з нової VRF-системи Mitsubishi Electric PUHY-EP YLM-A може похвалитися коефіцієнтом APF рівним 5.9, що є найвищим показником ефективності в галузі.

VRF-система
Mitsubishi Electric PUHY-EP YJM-A
 
Нова VRF-система
Mitsubishi Electric PUHY-EP YLM-A
з алюмінієвими теплообмінниками
 
 
Алюмінієве
обребрення
 
Алюмінієве
обребрення
 
 
Мідна труба круглого перерізу
 
Алюмінієва труба плоского перерізу


Крім того, в новій моделі VRF-системи Mitsubishi Electric реалізовані більш досконалі механізми управління температурою кипіння холодоагенту, нові параметри розморожування, зниження обсягу заправки хладагента і новий компресор з системою економного підігріву при негативних температурах для зниження потужності споживання в режимі очікування на 50%.

«Нові VRF-системи Mitsubishi Electric - це справжній прорив в енергоефективності кондиціонування комерційних об'єктів. Презентація для преси, яку компанія Mitsubishi Electric провела перед виставкою, справила на нас незабутнє враження. Японський виробник ще раз довів, що нічого неможливого немає. І те, що раніше здавалося фантастикою, сьогодні вже стає реальністю», - каже Марк Лейктаф, провідний аналітик журналу HVACR Business Magazine (Велика Британія).

«Краща зброя в боротьбі за будівельні контракти на європейському ринку - це показники енергоефективності і зниження експлуатаційних витрат. Те, що ми сьогодні побачили, ще раз доводить, що компанія Mitsubishi Electric буде безумовним фаворитом на тендерних конкурсах в найближчі роки», - каже Джон Гортофф, провідний спеціаліст аналітичного видання BHP&FR (Німеччина).

За додатковою інформацією звертайтеся в офіси компанії Планета Клімату, офіційного дилера і сервісного центру Mitsubishi Electric.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10