Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Випуск нового модельного ряду низькотемпературних компресорів Emerson Summit

(11.09.2014)

Компанія Emerson Climate Technologies, підрозділ компанії Emerson, оголошує про початок виробництва модельного ряду низькотемпературних компресорів Copeland Scroll Summit. Особливістю цього модельного ряду спіральних компресорів є ефективність, компактність і безгучність.

Новий модельний ряд низькотемпературних компресорів Summit використовує наступні холодоагенти: R407A, R407F і R404A. Чотири моделі ZF25K5E, ZF34K5E, ZF41K5E і ZF49K5E охоплюють розширений діапазон холодопродуктивності від 4 до 9 кВт при впорскуванні рідини та від 6 до 13 кВт при впорскуванні парахолодоагентів R407A і R407F. В результаті повної модернізації конструкції ефективність спіральних компресорів Summit стала на 10% вище порівняно з попереднім модельним рядом. Всі моделі підтримують два види впорскування: впорскування рідини і впорскування пару. Впорскування пару дозволяє підвищити ефективність і холодопродуктивність системи на 25% і 40%, відповідно.

Спіральний низькотемпературний компресор Copeland Scroll Summit ZF

Рис. Спіральний низькотемпературний компресор Copeland Scroll Summit ZF.

Рівень шуму в моделях Copeland Summit також значно нижче в порівнянні з попередніми моделями. При використанні в тих областях, де рівень шуму має вирішальне значення, нові компресори Emerson можуть додатково оснащуватися шумозахисним кожухом, який дозволяє знизити рівень шуму ще на 10–12 дБА. Ця опція забезпечує особливо затішну роботу при встановленні компресора в чутливих до шуму умовах. Порівняно зі своїми попередниками моделі Summit значно компактніші і менше (до 60 кг) важать. Це ще одна практична перевага, так як забезпечує зручність при виробництві і монтажі.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10