Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



RNR: оборот світового ринку монтажних стійок буде зростати на 13% в рік

(10.09.2014)

Згідно з прогнозом дослідницької компанії RNR Market Research, світовий ринок монтажних стійок для дата-центрів в середньостроковій перспективі буде розвиватися дуже динамічно, при цьому представлені на ньому вендори стануть свідками зростаючого попиту все на більш високі стійки.

світовий ринок монтажних стійок

Експерти вважають, що попит на стійкові системи з великою висотою зростає, оскільки подібні продукти підвищують ефективність використання цінного простору всередині машзалів дата-центрів, а також дозволяють забезпечити краще охолодження компонентів обчислювальної інфраструктури серверних ферм. Крім того, багатьох операторів ЦОД цікавить можливість збільшення обсягу простора для додаткових кабелів і кріплення додаткових обчислювальних і периферійних пристроїв. Саме тому попит поступово переміщується від монтажних стійок висотою в 42U до стійок на 48U або 51U.

За прогнозами аналітиків RNR Market Research, оборот світового ринку монтажних стійок для дата-центрів буде рости в середньому на 13.76 відсотка в рік у період з 2014 по 2018 роки. При цьому ключовими його гравцями в розглянутому періоді будуть наступні компанії: Dell, Eaton, Emerson Network Power, Fujitsu, Hewlett Packard, IBM, Oracle, Rittal, Schneider Electric SA.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10