Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Розширений модельний ряд компресорно-конденсаторних блоків Daikin для холодильних проектів

(12.08.2014)

Холодильні системи DaikinКомпанія DAIKIN Europe випустила на ринок першу частину модельного ряду комерційних холодильних систем для застосувань среднетемпературного і низькотемпературного охолодження, що відрізняються підвищеною ефективністю, зниженим рівнем шуму та відповідністю вимогам стандарту Ecodesign.

Розроблені для проектів комерційного охолодження середньої і малої потужності на підприємствах роздрібної торгівлі, середньотемпературні і низькотемпературні системи Daikin ідеально підходять для застосування в холодильних камерах, пивних барах, готелях, м'ясних магазинах, пекарнях та інших подібних об'єктах, що вимагають надійного охолодження при середньому температурному рівні. Широкий вибір компресорних опцій забезпечує можливість оптимальної конфігурації для декількох різних типів холодоагентів.

Враховуючи особливості існуючої лінійки компресорно-конденсаторних блоків Daikin комерційного призначення, новий модельний ряд успадкував перевірену роками надійність компонентів своїх попередників, навіть в набагато більш вимогливих експлуатаційних умовах.

В зависимости от мощностного диапазона, устройства оснащены спиральными или поршневыми компрессорами. Нові системи Daikin відрізняються також високим рівнем енергоефективності завдяки використанню оптимізованих компресорів і мікроканальних теплообмінників, що підвищують продуктивність конденсатора і знижують температуру конденсації. Крім того, зменшено кількість компонентів у складі робочої речовини, що є найважливішим кроком в напрямку задоволення нових положень по фторвмісним парниковим газам.

Діапазон зовнішніх робочих температур: -15°C до +43°C, середніх температур випаровування: між -20°C і +10°C.

Вдосконалений дизайн лопастей вентилятора, в поєднанні зі звукоізоляцією компресорного відсіку, означає надзвичайно низький рівень робочого шуму, що робить ці системи оптимальними для міського застосування, особливо в житлових районах.

Пристрої також розроблені легковагими і компактними - з урахуванням всіх потреб монтажників. Зручний доступ до електричних і механічних компонентів надається за допомогою відкидних стулок, що забезпечує просту і ефективну установку і обслуговування.

З метою збільшення можливих варіантів розташування блоків, системи Daikin відрізняються естетично привабливим дизайном і виконані в стійкому до різних метеоумов корпусі.

Новий модельний ряд комерційних холодильних систем повністю відповідає Директиві по Енергоспоживаючій Продукції Європейського Союзу (раніше: Директива по Екодизайну), яка набирає чинності з січня 2015.

Компанія Планета Клімату, офіційний дилер Daikin, пропонує розробку і реалізацію проектів холодильних систем среднетемпературного і низькотемпературного охолодження.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10