Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Daikin VRV IV c водяним охолодженням конденсатора - ідеальне рішення для висотних будівель

(02.06.2014)

Системи Daikin VRV четвертого покоління, виробництво яких почалося восени 2012 р., користуються заслуженою популярністю як серед проектувальників, так і серед кінцевих користувачів. Причина успіху - хороші показники енергоефективності, невисокі експлуатаційні витрати і дбайливе ставлення до навколишнього середовища.

У новій мультизональній системі Daikin VRV IV c водяним охолодженням конденсатора (RWEYQ-T) застосовані інноваційні технології, що стали візитною карткою четвертого покоління VRV-систем: змінна температура холодоагенту, яка залежить від навантаження на систему і температурного режиму конденсатора, і VRV-конфігуратор для спрощення введення в експлуатацію та обслуговування обладнання.

VRV-система Daikin RWEYQ-T

Нова серія мультізональних систем Daikin з водяним охолодженням конденсатора має більш високу номінальну енергоефективність в порівнянні з системами VRV IV з повітряним охолодженням конденсатора (коефіцієнти COP і EER на 10-15% вище).

Набір функцій, що підвищують енергоефективність, тепер включає в себе технологію Variable Water Flow, яка дає системі можливість автоматично змінювати витрата води через конденсатор залежно від навантаження. Компресорно-конденсаторний блок може мати у своєму складі регулювальний клапан, керований кроковим 13-ступінчастим електродвигуном в залежності від частоти обертання компресора. Щоб не допустити зайвого навантаження на елементи водяного контуру і оптимізувати енергоспоживання, положення клапана змінюється кожні 15 хвилин.

Притаманні VRV-системам з повітряним охолодженням конденсатора обмеження на довжину магістралей холодоагенту і перепад висот, а також специфічні вимоги до розміщення зовнішніх блоків ускладнюють застосування систем з повітряним охолодженням конденсатора для обслуговування висотних будівель. Мультизональна система Daikin VRV IV з водяним охолодженням конденсатора дозволяє обійти обмеження, оскільки її зовнішні блоки дуже компактні, практично не вимагають додаткового простору для роботи та обслуговування і можуть бути розміщені поповерхово, в невеликих технічних приміщеннях. У порівнянні з традиційно застосовуваними на таких об'єктах системами «чилер - фенкойл» рішення на базі VRV має більш низькою інерційністю і, отже, забезпечує більш високий рівень комфорту.

Система Daikin RWEYQ-T може працювати в геотермальному режимі. При цьому температура води, що поступає, може бути всього лише 10°C при опаленні і 6°C при охолодженні. У новому поколінні VRV-систем з водяним охолодженням конденсатора відсутній поділ зовнішніх блоків на геотермальні і звичайні, вони універсальні.

Завдяки відсутності прямої залежності від вуличної температури і можливості встановити зовнішні блоки всередині приміщення система може експлуатуватися круглий рік.

Звуковий тиск VRV-системи Daikin RWEYQ-T, хоча і не найкраще для мультізональних систем з водяним охолодження конденсатора, проте має цілком прийнятні показники (наприклад, шум систем з трьох модулів не перевищує 56 дБА). Низькі шумові характеристики дозволяють застосовувати новинку в будівлях з жорсткими обмеженнями по шуму.

Доступні зовнішні блоки Daikin RWEYQ-T холодопродуктивністю 22,4 і 28 кВт. Блок з споживаною потужністю 8 HP важить всього 149 кг і має висоту менше 1 м. Компактні і легкі блоки можна встановлювати один на інший, тим самим вони максимально зберігають простір в технічному приміщенні.

Як і вся лінійка VRV IV, водоохолоджувані системи VRV IV-W розроблені спеціально для європейського ринку і виробляються в Європі, тому термін від замовлення до поставки дуже малий. До зовнішніх блоків може підключатися широкий спектр обладнання, включаючи стандартні внутрішні блоки VRV, вентиляційні установки, повітряні завіси Biddle і блоки для підготовки гарячої води.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10