Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Продажі сучасних систем управління кліматичним обладнанням обіцяють більш ніж подвоїтися до 2023 року

(27.05.2014)

Navigant ResearchЗа даними американського маркетингового дослідника і ринкового аналітика Navigant Research, споживання енергії кондиціонерний системами на об'єктах комерційного призначення становить істотну частку від загального глобального енергоспоживання.

І хоча застосування найбільш передових технологій управління кондиціонерами вже досить розвинене, рівень впровадження новітніх технологічних інновацій залишається відносно низьким; однак, модернізація засобів управління кондиціонерними системами може забезпечити споживачів надзвичайно вигідною пропозицією завдяки зниженому енергоспоживанню в існуючих будівлях.

Згідно з недавнім звітом дослідницької компанії, відвантаження сучасних засобів кондиционерного управління для комерційних об'єктів збільшиться з 33.8 млн. пристроїв в 2014 році до 70.4 млн. в 2023.

Згадані рішення включають безліч всіляких датчиків, контролерів і термостатів, що сприяють ефективному управлінню кліматичних систем комерційного призначення. Navigant Research прогнозує, що найбільшими категоріями в найближчі десять років, за показником одиниць обладнання, стануть температурні датчики, датчики повітряного потоку, контролери внутрішніх блоків і фенкойлів, системи управління змінним об'ємом повітря і датчиків CO2.

«Цифрові засоби управління з можливістю об'єднання в мережу для систем кондиціонування повітря доступні на світовому ринку протягом десятиліть, однак, значна частина існуючого фонду будинків різного призначення все ще залежна від ранніх технологій», - говорить Benjamin Freas, дослідний аналітик при Navigant Research. «Сертифікація нових будівельних об'єктів і правила контрольних тестів прискорюють модернізацію засобів управління в існуючих будинках, а також змінюють проектні підходи до автоматизації для нових будівельних об'єктів».

Очікуваний економічний ріст представляє також істотну невизначеність для сегмента інноваційних систем кондиционерного управління, що залишається вкрай залежним від темпів нового будівництва та реконструкції будівель, що в свою чергу стимулюється загальними економічними умовами в кожному регіоні світу. Ринок значно просів в результаті фінансової кризи 2008 року, і тільки зараз проявляє ознаки помірного, але стабільного оздоровлення, йдеться в звіті.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10