Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Протитечійний теплообмінник у вентиляційних агрегатах VBW Engineering SPS

(23.05.2014)

Вентиляцйні агрегати VBW Engineering SPS з протитечійним теплообмінником запроектовані з думкою про рекуперацію тепла в каналах «повітря-повітря» у вентиляційних системах, які гарантують комфортабельний клімат в будинках, офісах, магазинах, залах для банкетів, ресторанах тощо. Це виняткове обладнання, яке відрізняється в ряді інших сучасних вентиляційних агрегатов, оснащених системами рекуперації.

Завдяки протитечійному теплообміннику, можливим є повернення 90-98% тепла, яке відбувається з обслуговуваних системою вентиляциї приміщень. Таке новаторське рішення, в поєднанні з системами автоматики, дозволяє значно заощадити витрати на експлуатацію будівлі і забезпечує оптимальні параметри повітря, навіть при найбільш високих вимогах. Раціональним наслідком використання такої системи сучасного кондиціонування повітря є хороше самопочуття користувачів приміщень, а також зменшення споживання енергії, що безпосередньо сприяє дбати про довкілля.

VBW Engineering SPS

Європейський клімат, окрім свого помірного характеру, тягне за собою також значні пониження зовнішньої температури. У таких періодах втрата енергії, призначеної для вентиляції приміщень, не є маловажной. У традиційних системах кондиціонування повітря тепло безповоротно втрачається. Вентиляційні установки VBW Engineering SPS, оснащені системою рекуперації повітря, повертають тепло в великій мірі, а максимально збільшена заміна енергії між потоками видуває теплого повітря викликає, що теплова енергія майже повністю передається потоку навіює повітря.

Оптимальна ситуація виникає у разі, коли досягається 100%-ний к.к.д. тепла, а параметр температури повітря в кінці системи охолодження є таким же, як параметр противотока на початку системи обігріву і навпаки. На практиці, досягнення такого результату не є можливим. Наші системи відновлення тепла дозволяють виробляти рекуперацію на рівні 90-98%, що є результатом дуже задовільного, з точки зору економіки, обслуговування об'єкта. Застосовувані теплообмінники мають навіть в 3,5 рази більшу здатність передачі енергії з видуває повітря, і це є значним аргументом для вибору устновок, які виробляються фірмою VBW Engineering.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10