Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Інформаційне повідомлення щодо VAV-систем на базі внутрішніх блоків Mitsubishi Electric

(18.12.2020)

Виявлено помилку в загальному каталогу кліматичного обладнання Mitsubishi Electric на 2020 рік. На сторінці 159 зазначено, що внутрішні блоки PEFY-VMA(L)-E3 VRF-систем City Multi підтримують реалізацію VAV-систем (систем з регульованою витратою повітря). Офіційно повідомляємо наших партнерів і клієнтів, що починаючи з версії E3 дана функція не підтримується.

На даний момент VAV-системи (системи з регульованою витратою повітря) можна реалізувати виключно на базі внутрішніх напівпромислових блоків PEAD-M JA.

VAV-системи на базі Mitsubishi Electric PEAD-M JA

Фахівці компанії «Планета Клімату» підготували виправлену версію керівництва з проектування і застосування VAV-систем на базі канальних кондиціонерів Mitsubishi Electric.

> > > Керівництво з проектування і застосування VAV-системи на базі Mitsubishi Electric PEAD-M JA

 

 
 
Компанія «Планета Клімату» є багаторічним офіційним дилерським і сервісним центром Mitsubishi Electric. Фахівці компанії проходять щорічне навчання та переатестацію в навчальних центрах японського виробника. Купуючи кондиціонери у офіційного постачальника, Ви отримуєте найнижчу ціну і офіційну 3-и річну гарантію від виробника.
Телефон для консультацій:
 
 
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10