Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Нове покоління компактних вентиляційних агрегатів Systemair Topvex

(30.10.2020)

Systemair з гордістю представляє Topvex з протитечійним рекуператором. Це інтегроване, інтелектуальне рішення, в якому ключовими є інновації, енергозбереження, низький рівень шуму і екологічність. Стандартизована конструкція забезпечує вбудовану гнучкість, значно скорочує час виробництва і забезпечує швидке постачання. Його основні конструктивні особливості спрощують транспортування і монтаж обладнання.

Systemair Topvex

Широкий модельна низка і висока енергоефективність

Модельна низка протитечійних агрегатів Topvex включає у себе 5 типорозмірів (витрата повітря 350 – 6900 м3/годину) з різними стандартними конфігураціями. Високоефективні алюмінієві теплообмінники перевірені на 100% -у герметичність. Усі моделі оснащені функцією автоматичного захисту від обмерзання. Енергоефективні EC-вентилятори з високоміцним робочим колесом з композитного пластика забезпечують низький рівень шуму і найкращі показники енергоефективності для кожної моделі Topvex.

Дійсно компактний вентиляційний агрегат

Унікальна концепція безрамного корпусу серії Topvex забезпечує мінімально можливий розмір і використання площі без завдання шкоди для продуктивності. По-справжньому компактний означає, що компоненти вибираються так, щоб забезпечити задану продуктивність, а розмір корпусу оптимізований для цієї продуктивності.

«Ми розробили Topvex так, щоб з ним було легко працювати на кожному етапі. Це дійсно компактна припливно-витяжний агрегат з низьким енергоспоживанням, що відповідає вимогам наших клієнтів. Його просто підібрати, встановити і використовувати. Стандартизований дизайн з безліччю варіацій забезпечує швидке постачання», - каже Андреас Хіттстен, продакт-менеджер Topvex.

Легко вибрати і встановити

Усі агрегати Topvex, як моделі з верхнім, так і з бічним підключенням повітропроводів, мають компактні розміри, що забезпечують простоту транспортування та монтажу. Панелі, двері та секції легко розбираються для здійснення монтажу. Два найбільших типорозміру виконані у вигляді роз'ємних секцій і легко розбираються і збираються на місці. Конструкція забезпечує легкий доступ для огляду, обслуговування і очищення усіх відкритих поверхонь через великі інспекційні панелі.

Програма підбору Systemair Configurator спрощує проектування і конфігурацію Topvex, тому Ви можете бути впевнені, що отримаєте краще рішення для вашого проекту. Точність і якість кожного агрегату гарантуються автоматизованими методами виробництва і випробувань Systemair.

Готовий до роботи разом з системою управління Systemair Access

Використовуючи хмарний сервіс, система управління Systemair Access спрощує підключення, налаштування і управління агрегатами Topvex, а також управління декількома пристроями. Хоча ваш агрегат Topvex допоможе вам більш ефективно знизити споживання енергії та заощадити гроші, але в кінці кінців, вентиляція приміщень - це турбота про людей та їх благополуччя.

«Systemair Access і NaviPad допоможуть оптимізувати роботу вентиляційних агрегатів, щоб люди могли насолоджуватися свіжим, сприятливим повітрям економічним і екологічно безпечним способом», - каже Тобіас Льофстрем, продакт-менеджер з Систем управління, Systemair AB.

 
 
Компанія «Планета Клімату» є багаторічним офіційним дилерським і сервісним центром Systemair. Фахівці компанії проходять щорічне навчання та переатестацію в навчальних центрах шведського виробника. Ми виконуємо роботи з проектування, постачання, монтажу та сервісного обслуговування об'єктів будь-якої складності по всьому спектру кліматичного обладнання Systemair.
Телефон для консультацій:
 
 
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10