Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Інтегрований економайзер для чилерів Daikin Pathfinder

(08.04.2020)

Компанія Daikin представила інтегрований економайзер на стороні підводу води (WSE) для повітроохолоджувальних чилерів з компресорами гвинтового типу Pathfinder.

чилери Daikin Pathfinder

Економайзер, що призначений для реалізації режиму вільного охолодження (фрікулінга), використовує зовнішнє повітря для природного охолодження води або інших робочих рідин, зменшуючи навантаження на компресор і підвищуючи ефективність чилера.

Чилеру Pathfinder з режимом фрікулінга не потрібна вода з градирні, що істотно зменшує витрату води і зменшує витрати на її подачу, відведення та очищення.

Більшість систем фрікулінга складаються з двох окремих компонентів - чилера і сухий градирні, а також керуючої плати, що здійснює координацію їх роботи. Інтеграція економайзера безпосередньо в чилері та налаштування обох компонентів на оптимальну продуктивність вже на заводі прискорюють монтаж та пусконаладку, що скорочує відповідні фінансові витрати.

Інтегрована конструкція відрізняється компактністю, малими повітряними зазорами і довжиною з'єднуваньних труб. Крім того, патрубки чилера виконані з багатошарового поліпропілену для запобігання корозії та забруднення при знятті задирок і підйому на дах будівлі. Вони розташовуються на зовнішній частині блоку для полегшення сервісного обслуговування і можуть бути зняті, дозволяючи завантажити чилер у стандартний транспортний контейнер.

Ефективність і мала площа основи дозволяють використовувати чилери Daikin Pathfinder на більш масштабних об'єктах з високою щільністю енерговиділення. Це полегшує забезпечення відповідності стандартам ASHRAE 90.1 і 90.4 та іншим регіональним і місцевим нормам.

Чилери Pathfinder працюють у трьох різних режимах охолодження: механічному, вільному та гібридному - забезпечуючи оптимальну енергоефективність і, в дата-центрах, покращуючи показник PUE. При низьких температурах зовнішнього повітря WSE повністю відводить тепло, дозволяючи виключити компресор, звівши енергоспоживання до мінімуму. Конструкція мікроканального теплообмінника забезпечує мінімальний перепад тиску повітря, що зменшує енергоспоживання вентиляторів, підвищує ефективність і зменшує термін окупності.

За високих температурах зовнішнього повітря Pathfinder задіює технології змінної об'ємної відносини (VVR) і частотного регулювання приводу (VFD) для підвищення ефективності та зменшення вартості життєвого циклу обладнання.

За додатковою інформацією звертайтеся в офіси компанії «Планета Клімату», офіційного дилера Daikin.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10