Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Новий сертифікат HP Keymark для Daikin

(01.03.2017)

Daikin KeymarkКомпанія DAIKIN Europe NV отримала перший сертифікат за схемою HP Keymark на тепловий насос Daikin Altherma геотермального типу.

HP Keymark є новою добровільною сертифікаційною програмою, що впроваджена у 2016 році Європейською Асоціацією Виробників і Постачальників Теплових Насосів EHPA і Європейським Комітетом із Стандартизації CEN.

Система CEN Keymark сертифікації продукції відповідно до Європейських стандартів є загальновідомою і доступною з 1992 року.

У 2016 році зазначена сертифікаційна система була розширена сертифікаційною програмою HP KEYMARK для теплових насосів типу повітря-вода, вода-вода і з можливістю підготовки побутової гарячої води. Програма випробувань була створена у співпраці з EHPA, кількома сертифікаційними установами та 11 виробниками, включаючи DAIKIN.

Сертифікаційні підходи базуються на показниках ефективності і вимоги щодо звукової емісії відповідно Регламенту Ecodesign для стандартних і комбінованих теплових насосів, а також теплових насосів з можливістю підготовки побутової гарячої води (Lot 1 / 2), і розширених системах контролю за виготовленням та якістю продукції на виробничих майданчиках.

Сертифікаційна схема підтримується декількома уповноваженими органами і сертифікаційними тестовими лабораторіями, що забезпечує підвищений рівень гнучкості для виробників і гарантує мінімальний термін сертифікаційного очікування.

Сертифікація геотермальних рішень DAIKIN Altherma є першим кроком до сертифікації повного модельного ряду теплових насосів DAIKIN Altherma у відповідності з програмою HP Keymark протягом 2017 року.

За додатковою інформацією звертайтеся в офіси компанії «Планета Клімату», офіційного дилера Daikin.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10