Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Нові зовнішні блоки Daikin RWEYQ-T9

(07.02.2017)

Компанія Daikin представляє нову серію мультизональної системи VRV IV-W з теплообмінником, що охолоджується водою. Зовнішні блоки RWEYQ-T9 - значне оновлення попередньої серії RWEYQ-T8.

Daikin RWEYQ-T9

Модельна низка базових модулів розширена з двох до чотирьох типорозмірів: тепер доступні не тільки типорозміри 8 і 10, але і 12 і 14 HP. Комбінація з трьох модулів дозволяє отримати систему з сумарною продуктивністю до 42 HP (120 кВт у режимі охолодження, 135 кВт при роботі на обігрів). Максимальна довжина до самого віддаленого блоку зросла з 120 до 165 м, перепад висот між внутрішніми блоками збільшився з 15 до 30 м. Мультизональні системи Daikin RWEYQ-T9 призначені тільки для внутрішнього монтажу.

Важливе вдосконалення - можливість підключення внутрішніх блоків побутової серії (Emura, Nexura та інших), а також низькотемпературних і високотемпературних модулів для підготовки гарячої води. RWEYQ-T9 також працюють з секціями теплообмінників вентиляційних агрегатів, внутрішніми блоками VRV, включаючи гідромодуль для ГВП.

У нових блоках працюють ключові технології VRV-систем четвертого покоління - VRT (змінна температура холодоагенту) і конфігуратор VRV. Технології управління об'ємом і температурою холодоагенту дозволили підвищити показник енергоефективності на 30%: у моделі RWEYQ8T9 він досягає значення 6,4.

Конструкція блоків будь-якого виконання (з тепловим насосом, з рекуперацією тепла, стандартне або геотермальне) уніфікована. Всі вони мають відкидні дверцята, що полегшує доступ до вузлів холодильного контуру. За невеликою легкоз'ємною панеллю знаходиться дисплей (як у інших систем VRV), кнопки перемикань і налаштувань, а також USB-роз'єм для підключення конфігуратора VRV.

Конструкція блоку дозволяє приєднувати труби холодоагенту ззаду або згори. Рівень шуму низький, так як немає вентилятора, тому блоки можна встановлювати поряд з приміщеннями, де знаходяться люди. Таким чином, система продуктивністю 120 кВт займатиме площу всього 0,5 кв. м. За замовленням можна організувати управління витратою води через теплообмінник (по сигналу 0-10 В з плати управління на привід триходового водяного клапану).

Постачання систем RWEYQ-T9 VRV IV-W Daikin почнуться наприкінці весни 2017 року.

> > > Технічні дані VRV-систем Daikin RWEYQ-T9

За додатковою інформацією звертайтеся в офіси компанії «Планета Клімату», офіційного дилера Daikin.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10