Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Новий відцентровий чилер Carrier AquaEdge 19DV

(10.01.2017)

Компанія Carrier представила серійний зразок нового відцентрового чилера AquaEdge 19DV, який у роботі використовує холодоагент з низьким потенціалом глобального потепління (ПГП) під назвою R1233zd(Е).

Новий чилер Carrier AquaEdge19DV був вперше представлений на торішній виставці China Refrigeration Expo у китайській столиці Пекіні у грудні минулого року. На заході демонструвався прототип пристрою.

Carrier AquaEdge 19DV

Холодоагент R1233zd(E), що використовується пристроєм, є однокомпонентним і негорючим. Він являє собою альтернативу холодоагенту R123. Підтримку цієї речовини у комерційному продукту вперше додав конкурент компанії Carrier - компанія Trane, яка у 2014 році представила відповідну низку відцентрових чилерів з водяним охолодженням Series E CenTraVac.

В чилері AquaEdge19DV використовується оптимізований для нового холодоагенту двоступінчастий компресор від Carrier. Стверджується, що оптимізована конструкція цього пристрою і унікальні елементи (наприклад, енергозберігаючі керамічні підшипники, які використовують холодоагент чилера в якості мастильного матеріалу) дозволяють значно підвищити ефективність роботи чилера.

Carrier AquaEdge 19DV

Поліпшення технології компресії і інтеграція з механізмом зміни швидкості приводу Carrier Greenspeed дозволили досягти значного поліпшення ККД при частковому навантаженні. Розробники кажуть, що їм вдалося забезпечити стабільну роботу чилера навіть при частковому навантаженні на рівні 10%.

Інтелектуальна система управління PIC5+, що увібрала у себе останні досягнення компанії Carrier, дозволяє користувачам чилера AquaEdge 19DV легко відстежувати і аналізувати експлуатаційні дані. Система управління PIC5+ також може бути інтегрована зі сторонньою системою автоматизації будівлі (BMS) або комплектом ПЗ для управління інфраструктурою дата-центру (DCIM). Вона також дозволяє здійснювати швидкий перезапуск пристрою всього за 30 секунд у випадку несподіваного збою у подачі електроживлення.

Заслуговує уваги і технологія SMART Carrier Service, що забезпечує віддалену діагностику, аналіз довгострокових тенденцій у частині ефективності і можливість розсилки повідомлень.

За додатковою інформацією звертайтеся в офіси компанії «Планета Клімату», офіційного дилера Carrier.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10