Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Нові канальні кондиціонери Kentatsu KSKR-HFA/KSUT-HFAN1

(12.12.2016)

На українському ринку з'явилися нові канальні середньонапірні спліт-системи Kentatsu KSKTR-HFA/KSUT-HFAN1 на холодоагенті R410A.

спліт-системи Kentatsu KSKTR-HFA/KSUT-HFAN1

Обладнання відноситься до напівпромислового класу, тобто призначене для офісів, магазинів, ресторанів. Холодопродуктивність систем – 5,28 і 7,03 HP. У режимі роботи на обігрів продуктивність становить 5,57 і 7,62.

Внутрішні блоки Kentatsu KSKTRHFA можна встановлювати у підстельовий простір як всередині, так і поза обслуговуваних приміщень. Блоки відрізняються невисоким рівнем шуму – від 36 дБ(А). Високий зовнішній статичний тиск (до 80 Па) дозволяє проектувати досить протяжні і розгалужені мережі повітропроводів, по яких повітря може подаватися у декілька зон одного приміщення або кількох приміщень.

Для обладнання такого класу внутрішні блоки досить компактні: висота моделі KSKR53HFAN1 становить всього 210 мм. Більшу свободу при виборі місць встановлення зовнішнього та внутрішнього блоків дає максимально допустима довжина трубопроводів 25 м і перепад висот між блоками 15 м.

У стандартне постачання входять повітряний фільтр тривалого терміну служби та дротовий пульт KWC-31, додатково можна замовити бездротовий пульт.

За додатковою інформацією звертайтеся в офіси компанії «Планета Клімату», офіційного дилера Kentatsu.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10