Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Emerson Network Power стає Vertiv

(09.12.2016)

VertivНа початку грудня 2016 року американська інвестиційна компанія Platinum Equity закрила угоду з придбання Emerson Network Power за 4 млрд доларів. Новий власник проводить ребрендинг, в рамках якого вендор почав працювати під ім'ям Vertiv.

Новим генеральним директором компанії призначений Роб Джонсон (Rob Johnson), що у свій час керував компанією-виробником ДБЖ American Power Conversion (APC), поглиненої Schneider Electric у 2007 році. Перед приходом в Emerson Network Power Джонсон був керуючим партнером Kleiner Perkins Caufield & Byer.

Vertiv буде займатися розробкою і постачанням технологій для критично важливої інфраструктури, що розгортається у дата-центрах, комунікаційних мережах, комерційних і промислових середовищах. Компанія буде продавати продукцію під уже відомими брендами ASCO, Chloride, Liebert, NetSure і Trellis. Ті продукти, які не входять до складу наведених вище ключових брендів, у найближчі два роки перейдуть на випуск під маркою Vertiv.

У компанії зі штаб-квартирою в Огайо (США) налічується понад 20 тисяч працівників і понад 25 виробничих об'єктів по всьому світу. Emerson збереже невелику частку у проданої компанії, але при цьому залишить ринок енергетичних рішень для дата-центрів.

«Ставши незалежною компанією, Vertiv буде працювати з більшою свободою, що необхідна для реалізації бізнес-стратегії і прийняття інвестиційних рішень настільки ж швидко, як це роблять стартапи», - каже Роб Джонсон. «Компанія зосередиться на інноваційних рішеннях для наших клієнтів, у тому числі на швидкозростаючих хмарних обчисленнях, мобільних і IoT-мережах».

У минулому звітному році виручка Emerson Network Power склала 4,4 млрд доларів.

За додатковою інформацією звертайтеся в офіси компанії «Планета Клімату», офіційного дилера Vertiv (Emerson Network Power).

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10