Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Новий додаток ME Engineer

(04.12.2016)

ME EngineerКомпанія Mitsubishi Electric розробила додаток ME Engineer для використання на мобільних пристроях. Тепер монтажні організації та сервісні інженери мають можливість легко отримати доступ з мобільних пристроїв до актуальної та детальної інформації системами кондиціонування, опалення і вентиляції Mitsubishi Electric.

Функціональні можливості: опис кодів помилок, опис індикації світлодіодного індикатора зовнішнього блоку City Multi, розрахунки кількості холодоагенту, що треба дозаправити, розрахунки характеристик термісторів, опис dip-перемикачів, інформація про конвертер для управління через Інтернет (Wi-Fi інтерфейс), зчитування штрих-коду, а також прямі посилання на технічну документацію.

Періодичні оновлення програми ME Engineer додають нові функції і актуальну технічну документацію.

Вміст екрану оптимізується у відповідності з роздільною здатністтю екрану мобільного пристрою.

Для спрощення доступу до часто відвідуваних розділів передбачена можливість додавати сторінки у список Обраного.

Додаток ME Engineer надає користувачеві можливість вибору мови і країни, де розташовується офіс Mitsubishi Electric, який здійснює технічну підтримку у вибраному регіоні.

За додатковою інформацією звертайтеся в офіси компанії «Планета Клімату», офіційного дилера і сервісного центру Mitsubishi Electric.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10