Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Uponor пропонує бібліотеку BIM для розробників і дизайнерів інженерних систем будівель

(23.11.2016)

UponorКомпанія Uponor надала доступ до великої базі проектних файлів системи Інформаційного моделювання будівель (BIM) своєї онлайн-бібліотеки MagiCloud, тим самим запропонувавши розробникам і проектувальникам інженерних систем будівель платформу для прийняття спільних компетентних рішень, починаючи з раннього етапу підготовки до проекту.

Моделі BIM являють собою технологію 3D-візуалізації великого обсягу даних з оперуванням точними розмірами. Вони дозволяють швидко визначати технічні умови для MEP-проектів, проводити їх розробку і оцінку. Таким чином, завдяки постійно зростаючій базі BIM і активної участі виробників та дистриб'юторів, які додають нові продукти у систему і виробляють оновлення вже існуючих матеріалів, розробники та проектувальники інженерних систем будівель отримують актуальну інформацію про останні технології і можливість змоделювати проект з їх використанням.

Онлайн-бібліотека рішень Uponor входить до складу інтегрованого комплексу компанії з обслуговування проектів протягом їх життєвого циклу та забезпечує надання своєчасної підтримки і даних. Вона доповнює вичерпне портфоліо рішень для систем внутрішнього клімату, водопровідних систем і систем об'єктів інфраструктури Uponor: у каталозі представлено більше 2000 моделей продуктів BIM, включаючи труби, фітинги, колектори та крани. У бібліотеці можна знайти такі рішення, як системи і труби Uponor Aqua, Q&E і Aqua Plus, труби Combi, системи S-Press, Smart Aqua, Flex M, Fluvia, Uni Pipe PLUS, системи колекторів Vario, систему RTM, лінійку продуктів FPL-X, системи вентиляції та багато іншого.

Фахівці можуть детально ознайомитися з представленими рішеннями і завантажити їх у свої проекти AutoCAD або Revit на сторінці онлайн-бібліотеки:
www.magicloud.com/products/#/home/Uponor.

За додатковою інформацією звертайтеся в офіси компанії «Планета Клімату», офіційного дилера Uponor.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10