Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Дослідницький центр Fujitsu General Engineering в Таїланді почав роботу на повну силу

(21.11.2016)

У листопаді 2016 року компанія Fujitsu General Engineering (Thailand) Co., Ltd. завершила будівництво і оснащення виробничого майданчика в Таїланді, загальною площею 10 тис кв. м. Загальна сума інвестицій склала близько 2 млрд єн, і беручи до уваги останні результати випробувань виробничих потужностей, можна сміливо заявити, що цей дослідницький центр стане ведучим по зміцненню позицій систем кондиціонування поряд з центрами Fujitsu General в Японії та Китаї.

Fujitsu General Engineering

Для того щоб пропонувати покупцям найсучасніші і різноманітні кліматичні рішення, Fujitsu General ставить своєю метою у два рази збільшити кількість нових моделей. Компанія планує повністю оновити дизайн кондиціонерів протягом найближчих 5 років за рахунок розширення штату інженерів-розробників. Застосовуючи нові технологічні рішення, Fujitsu General намагається не тільки зміцнити свої позиції у продажах систем кондиціонування, але і створити здорову конкуренцію на цьому ринку.

Новий дослідницький центр в Таїланді, побудований на території, що прилягає до діючого заводу, оснащений всім необхідним обладнанням для проведення випробувань напівпромислових та промислових систем кондиціонування.

Робота 200 співробітників центру чітко структурована: перший поверх відведений під інтеграцію тестового обладнання. Перевірка нового обладнання відбувається на другому поверсі. Там же знаходяться фахівці,що займаються співпрацею з іншими заводами та постачальниками комплектуючих. Третій поверх - місце, де провідні інженери компанії розробляють нові, ще більш ефективні рішення, враховуючи всі зауваження, що надходять від кінцевих споживачів обладнання.

У подальшому Fujitsu General планує розширювати модельний ряд, збільшуючи інвестиції та інші виробничі майданчики в Японії та Китаї, поряд з новим дослідницьким центром в Таїланді. Розширення своїх позицій виробник планує добитися у тому числі і за рахунок збільшення офісів продажу у всіх країнах присутності торгових марок Fujitsu, General і Fuji.

Fujitsu General Engineering

  • Розташування - Гавкотом-Чабанг, Чонбурі, Таїланд;
  • Загальна площа – 10000 кв. м;
  • Виробнича площа – 3900 кв. м;
  • Штат співробітників – більше 200 чоловік;
  • Структура – 3-х поверхова каркасна будівля;
  • Загальний обсяг інвестицій – 2 млрд. йен (18 млн дол.);
  • На території дослідного центру знаходяться: Великий конференц-зал, розрахований на 120 осіб, тестові лабораторії.

За додатковою інформацією звертайтеся в офіси компанії «Планета Клімату», офіційного дилера Fujitsu General.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10