Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Нові осушувачі Dantherm для плавальних басейнів

(18.11.2016)

Наприкінці 2016 року компанія Dantherm представляє довгоочікувану новинку. Асортимент представлений шістьма моделями для встановлення безпосередньо у залі басейну.

Зовнішній вигляд

У порівнянні з попереднім поколінням осушувачів CDP, нові моделі компактніше і легше, при цьому їх продуктивність підвищилася. Розробникам компанії Dantherm вдалося знайти гармонійні пропорції. Наприклад, різниця моделі CDP 70 і попереднього аналога становить понад 30 см і 25 кг. Агрегати простіше переміщати і монтувати. Дизайн лицьової панелі пізнаваний, але лінії стали більш плавними, наближеними до природних. Для наочної індикації робочого стану осушувача на фронтальній панелі CDP 40-50-70 і на задній стінці моделей T-модифікації розташований світлодіод з м'яким підсвічуванням. Оновлені осушувачі серії CDP виконані у вишуканому сучасному дизайні і мають кращі характеристики у своєму класі.

осушувачі Dantherm CDP 40(T)-50(T)-70(T)

Захист від корозії

Як і раніше, осушувачі Dantherm CDP 40(T)-50(T)-70(T) розраховані на агресивні умови критих плавальних басейнів. На всі металеві частини і внутрішні поверхні перед складанням нанесено порошкове покриття, а змійовики випарника і конденсатора виготовлені з алюмінію з епоксидним покриттям. Захист від корозії відповідає стандарту EN/ISO 12944-2 (клас 4).

Комунікаційні можливості

Вперше на ринку конденсаційних осушувачів, моделі Dantherm CDP 40(T)-50(T)-70(T) оснащені портом RS 485 для зв'язку BMS і USB-портом для комп'ютерного програмного забезпечення PC Tool; з їх допомогою можна обмінюватися даними через інтернет.

Бездротове дистанційне управління

Нова система дистанційного управління забезпечує зчитування та налаштування відносної вологості і температури, аварійну сигналізацію і висновок службової інформації.

Характеристики

Нова модель демонструє поліпшені показники по всім ключовим робочим параметрами: продуктивність з осушення (до 20% вище), питомого енергоспоживання (до 15% нижче), рівнем шуму (до 2 дбА тихіше). При цьому, просунуті технічні характеристики і сучасні комунікаційні можливості не викликали подорожчання осушувачів, що особливо приємно для клієнтів.

Основні переваги осушувачів CDP 40(T)-50(T)-70(T):

  • Легкі і компактні блоки;
  • Дуже низький рівень шуму;
  • Низьке енергоспоживання;
  • Зв'язок BMS (Modbus);
  • USB-порт для підключення до програмного забезпечення PC Tool;
  • Вбудовані електронні гігростат і термостат;
  • Можливість бездротового дистанційного управління;
  • Опціональні електричні і водяні нагрівачі;
  • Корпус з порошковим покриттям для надійного захисту від корозії;
  • Розробка і виробництво в Данії.

> > > Перейти до докладного опису осушувачів Dantherm CDP 40-50-70

> > > Перейти до докладного опису осушувачів Dantherm CDP 40T-50T-70T

За додатковою інформацією звертайтеся в офіси компанії «Планета Клімату», офіційного дилера Dantherm.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10