Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Mitsubishi Electric отримує найпрестижнішу європейську нагороду

(28.10.2016)

Гібридна VRF-система Mitsubishi Electric PURY-P YLM-A1, що заслужила широке визнання у галузі, отримала найпрестижнішу європейську нагороду в області комерційного кондиціонування повітря HVR Awards 2016. Нагородження компанії Mitsubishi Electric відбулося в лондонському готелі «Chelsea Harbour Hotel» 27 жовтня.

Mitsubishi Electric HVR Awards 2016

VRF-система Mitsubishi Electric PURY-P YLM-A1 у вересні 2016 року вже отримала премію RAC Cooling Industry Awards. Так що це вже друга нагорода за цей рік. Також дана VRF-система номінована в якості фіналіста на премію National ACR & Heat Pump Awards, вручення якої відбудеться у вересні 2017 року.

«Ми знаємо, що гібридні VRF-системи дуже перспективні в областях, де неприпустимий витік холодоагенту, наприклад, у готелях. І нам дуже приємно отримати галузеве визнання нашого продукту», - каже Mark Grayston, менеджер з маркетингу VRF-систем компанії Mitsubishi Electric. «Зараз ми бачимо, що VRF-системи Mitsubishi Electric PURY-P YLM-A1 можуть бути встановлені у різноманітні проекти такі, як офіси, готелі, роздрібна торгівля та житлові будинки. Все більше людей розуміють, які переваги може дати об'єднання VRF технології рекуперації тепла з рівнем підтримки комфорту традиційними 4-х трубними фенкойлами».

За додатковою інформацією звертайтеся в офіси компанії «Планета Клімату», офіційного дилера і сервісного центру Mitsubishi Electric.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10