Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Panasonic випускає нову модель преміум-кондиціонера Eolia

(24.10.2016)

Компанія Panasonic випустила нові WX і X серії побутових кондиціонерів преміум класу Eolia для ринку Японії. Крім датчика «тепло-холодно», який є оригінальною технологією Panasonic, кондиціонери Eolia серій WX і X мають два окремих повітряні потоки, які можуть відрізнятися за силою потоку і температурою.

Panasonic Eolia серії WX і X

Датчик «тепло-холодно», який вперше був впроваджений в кондиціонерах Panasonic в 2015 році, знаходить різницю між відчуттям окремих людей понять «тепла» і «холоду». Також дана технологія дозволяє визначити комфортну температуру для кожної людини. Дана функція дуже сподобалася користувачам. Тим не менш, технологія у тому вигляді, в якому вона була представлена, мала сенс тільки якщо в кімнаті знаходилася одна людина. З виходом нових кондиціонерів з'явилася можливість подавати два повітряні потоки з різною температурою для двох людей із створенням двох індивідуальних комфортних зон.

Конструктивно внутрішній блок кондиціонера Panasonic Eolia серій WX і X представляє з себе два повністю незалежних внутрішні блоки, що об'єднані в одному корпусі (у кожного своя секція теплообмінника, свій вентилятор і випускні жалюзі). Крім того, щоб від внутрішнього блоку до зовнішнього блоку прокладати одну магістраль, у внутрішньому блоці встановлені два розширювальних вентиля, які регулюють подачу холодоагенту у кожну з двох секцій теплообмінника.

Нові кондиціонери Panasonic Eolia серій X і WX призначені виключно для кліматичного ринку Японії (ціна близько 4200$) і постачатися на зовнішні ринки не буде. На даний момент фахівці компанії Panasonic працюють у напрямку зниження вартості кондиціонерів з двома повітряними потоками для того, щоб представити дану технологію на світовому ринку.

За додатковою інформацією звертайтеся в офіси компанії «Планета Клімату», офіційного дилера Panasonic.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10