Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Emerson запускає продажі оновленої модульної стійкової системи охолодження ЦОД

(10.10.2016)

Компанія Emerson Network Power оголосила про початок продажів у країнах Європи, Близького Сходу і Африки (ЄБСА) оновленої модульної стійкової системи охолодження серверного обладнання Liebert DCL, яка призначається для дата-центрів малої і середньої потужності.

Liebert DCL

Конструкція рішень з низці Liebert DCL дозволяє розміщувати охолоджену воду в безпосередній близькості від джерела зайвої теплової енергії (мова йде про IT-обладнання) для максимізації ефективності системи охолодження. Вони поєднують у собі замкнутий контур і гібридний охолоджуючий контур. Один блок може охолодити до чотирьох стійок. Після недавнього оновлення стійкові рішення можуть похвалитися більш високою ефективністю.

Продукти з низці DCL були розроблені на базі аналогічних рішень, що випускаються під маркою бренду Knürr, який Emerson Network Power придбала у 2006 році. Сучасні рішення, які продаються під маркою бренду Liebert, можуть похвалитися збільшеною на чверть потужністю у порівнянні з продуктами Knürr.

Оновлені рішення з низці Liebert DCL підтримують програмно-апаратну платформу iCOM, що дозволяє операторам ЦОД здійснювати віддалений моніторинг пристроїв для контролю подачі і повернення повітря, а також регулювати швидкість обертання вентиляторів, щоб забезпечити подачу потрібного обсягу холодного повітря до серверів. Крім того, ця система дозволяє настроїти автоматичне відкриття дверей при спрацьовуванні заздалегідь встановлених тригерів, щоб блоки Liebert DCL могли використовувати основні кондиціонери центру обробки даних у якості додаткового джерела холоду.

> > > Завантажити технічні характеристики стійкової системи охолодження Liebert DCL

За додатковою інформацією звертайтеся в офіси компанії «Планета Клімату», офіційного дилера Emerson Network Power.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10