Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Новий високоефективний руфтоп Systemair SysAer

(03.10.2016)

Компанія Systemair розробила нове покоління дахових кондиціонерів, яке задовольняє жорстким вимогам нового європейського нормативного акта Ecodesign Lot 21 - крок 2/2021 (Клас енергоспоживання A).

Даховий кондиціонер Systemair SysAer

Мал. 1. Даховий кондиціонер Systemair SysAer.

Нові руфтопи Systemair SysAer доступні у двох версіях - H версія (Охолодження та Обігрів) або L версія (Тільки Охолодження) - з широким вибором аксесуарів. Доступні 10 типорозмірів потужністю від 55 до 210 кВт. Витрата повітря до 35000 м3/год. Нові дахові кондиціонери від Systemair володіють солідним запасом за значенням перепаду тиску - від 250 до 500 Па, що дозволяє забезпечити широкий спектр об'єктів, на яких вони можуть бути застосовані. На даний момент виробник проходе сертифікацію обладнання на відповідність стандартам EUROVENT.

Фахівцям Systemair вдалося першими у галузі почати виробництво дахових кондиціонерів, які відповідають вимогам Ecodesign Lot 21 - крок 2/2021. Цього вдалося досягти завдяки застосуванню EC-двигунів і новітніх високоефективних компресорів. Надійності роботи нових руфтопів Systemair SysAer буде сприяти і застосування передової системи контролю витоків холодоагенту BREEAM.

Для забезпечення широкого спектру застосування дахові кондиціонери Systemair SysAer можуть комплектуватися широким спектром різних фільтрів.

Для забезпечення збільшення енергоефективності обладнання дахові кондиціонери Systemair SysAer можна замовити у 3-х спеціальних версіях з рекуперацією тепла: RECO, TRECO і FRECO. Особливо варто відзначити систему рекуперації FRECO, яка дозволяє утилізувати тепло від торгового обладнання у супермаркетах.

Система рекуперації Systemair FRECO

Мал. 2. Система рекуперації Systemair FRECO.

Виробництво дахових кондиціонерів Systemair SysAer було запущено на французькій фабриці наприкінці вересня і вже доступно до замовлення в Україні.

> > > Перейти до докладного опису руфтопів Systemair Systemair SysAer

За додатковою інформацією звертайтеся в офіси компанії «Планета Клімату», офіційного дилера Systemair.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10