Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Emerson Network Power стала незалежною від Emerson

(29.09.2016)

Emerson Network PowerEmerson Network Power стала більш гнучкої і орієнтованої на партнерів компанією після відділення від Emerson. Про це в інтерв'ю телеканалу CRNtv розповів менеджер з програмного забезпечення і рішень Emerson Network Power Грег Стовер (Greg Stover).

Компанія Emerson Network Power стала незалежною від Emerson наприкінці літа 2016 року в рамках поступових перетворень бізнесу американського концерну.

«Почавши з виробництва, ми розвивалися як технологічна компанія. Тепер нам просто потрібно рухатися швидше», - каже Стовер. «Працюючи з хмарними обчисленнями, конвергентніст'ю і «інтернетом речей», ми вважаємо канал і спільноту постачальників послуг важливими стратегічними партнерами і хочемо співпрацювати з ними».

Джерело зазначає, що в минулому Emerson Network Power могла продавати продукти, чиї життєві цикли становили від 7 до 10 років. Зараз клієнтам потрібні рішення, які функціонують не більше трьох років. Тому компанія трансформує свій бізнес, приділяючи підвищену увагу хмарам, технологіям управління даними і «інтернету речей». Досягти росту в цих областях без допомоги партнерів у виробника не вийде, вважають оглядачі CRN.

За додатковою інформацією звертайтеся в офіси компанії «Планета Клімату», офіційного дилера Emerson Network Power.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10