Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Uponor PRO - новий додаток для смартфонів

(26.09.2016)

Uponor PROЗапланувати зустріч, перевірити електронну пошту, оновити графік обслуговування клієнтів та план роботи: смартфон тепер є невід’ємною частиною повсякденного життя більшості спеціалістів з систем опалення та водопостачання.

Компанія Uponor пропонує для Вашої уваги безкоштовний додаток Uponor PRO, що дозволяє використовувати смартфон або планшет для отримання інформації та відео про продукти і рішення та щоб знайти контакти найближчого партнера Uponor.

Привабливий дизайн та зрозуміле меню дозволить навіть недосвідченим користувачам легко використовувати додаток. Користувачі можуть отримати миттєвий доступ до документації, продукції та переглянути відео з монтажу і налаштувань систем.

Як знайти найближчого партнера Uponor? Як зв'язатися з Представництвом Uponor? Інтегрована сервісна функція показує дану інформацію на карті. Дотиком пальця активуйте контактні дані, зробіть прямий виклик, напишіть електронного листа, чи перегляньте маршрут, як дістатися до місця призначення.

Додаток для смартфонів і планшетів доступний для безкоштовного завантаження на Apple App Store, Google Play Store, і Windows Phone Store.

Uponor PRO

За додатковою інформацією звертайтеся в офіси компанії «Планета Клімату», офіційного дилера Uponor.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10