Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Soler&Palau оновила модельний ряд припливних агрегатів CAIB PRO-REG

(19.09.2016)

Компактні приточні агрегати серії CAIB давно знайомі клієнтам на українському ринку. Це збалансоване рішення для організації припливної вентиляції на об'єктах різного призначення таких, як: квартири, котеджі, офіси, магазини тощо. Агрегати представлені у чотирьох типорозмірах і кількох версіях. Витрата повітря в цілому по серії складає від 80 м3/год до 4000 м3/год.

Soler&Palau CAIB PRO-REG

Корпус агрегатыв CAIB виконаний з оцинкованої листової сталі з теплозвукоізоляцією з негорючого скловолокна товщиною 50 мм, що забезпечує низький рівень шуму і мінімальні теплові втрати. Стандартно в комплект входять: вентилятор, фільтр класу G4, система управління і різні типи теплообмінників. Доступні версії з електричним повітронагрівачем, з водяним повітронагрівачем, з водяними повітронагрівачем і повітроохолоджувачем, з реверсивним теплообмінником, який взимку працює у якості нагрівача, а влітку, як повітроохолоджувач. Вентилятори використовуються високоефективні, з електродвигунами постійного струму.

Починаючи з липня 2016 року, агрегати CAIB оснащуються оновленою системою автоматичного управління PRO-REG. Почасти, компоненти автоматики та алгоритм її роботи запозичені у старших побратимів по низці вентиляційного обладнання S&P - припливно-витяжних агрегатів серій RHE і CABD. Система управління виконує всі основні функції з регулювання продуктивності і захисту системи від небажаних режимів роботи. Вентилятори мають плавне регулювання швидкості, що дає можливість користувачеві вибрати оптимальний для нього режим роботи. Регулювання теплообмінників проводиться у пропорційному режимі за канального сигналу з датчика температури, 3-х ходовий клапан постачається у комплекті з обладнанням. Стандартно, усі агрегати мають можливість підключення до системи центрального управління будівлею з протоколів Modbus RTU, BACNET або через веб-сервер TCP/IP.

Крім того, система автоматики має три режими роботи:

  • VAV – регулювання продуктивності вручну або за сигналом з датчика температури, вологості або СО2;
  • CAV – підтримання постійного потоку повітря у двох діапазонах, що забезпечує постійну продуктивність по мірі забруднення фільтрів;
  • COP – підтримання постійного тиску в повітропроводі, дозволяє інтегрувати обладнання у систему змінної витрати повітря в залежності від потреб користувачів.

> > > Завантажити технічні дані припливних агрегатів Soler&Palau CAIB PRO-REG

За додатковою інформацією звертайтеся в офіси компанії «Планета Клімату», офіційного дилера Soler&Palau.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10