Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Труби Uponor Ecoflex Quattro Midi - надійність комунікацій котеджу

(14.09.2016)

В останні роки в Україні все частіше люди вибирають для постійного проживання заміський будинок, що за своїми характеристиками не поступається міській квартирі, а часто і перевершує її. Щоб досягти високого комфорту котеджу, необхідно приділити найпильнішу увагу якості інженерних комунікацій, в першу чергу – систем опалення та водопостачання.

труби Uponor Ecoflex Quattro Midi

Для вирішення цього завдання компанія Uponor пропонує новинку – теплоізольовані труби Uponor Ecoflex Quattro Midi. Теплоізольована труба для теплопостачання і гарячого водопостачання Ecoflex Quattro Midi є найбільш економічним і компактним рішенням, коли всередині кожуха з ізоляцією прокладаються 4 труби діаметром до 32 мм: дві труби для опалення та дві для гарячого водопостачання.

Труби Ecoflex Quattro Midi володіють покращеними теплоізоляційними характеристиками за рахунок своєї унікальної конструкції. Верхній шар являє собою захисний гофрований кожух, який виконаний з поліетилену високої щільності. Кожух володіє високою гнучкістю, за рахунок цього можна легко обійти будь-яку перешкоду на ділянці, не влаштовуючи додаткових з'єднань. Далі йде шар теплоізоляції – спінений зшитий поліетилен PE-Х c закритими порами, що забезпечує високий рівень надійності системи. Теплоізоляція не вбирає вологу, що дозволяє використовувати трубу в складних і болотистих грунтах. Центральна частина – це напірні труби із зшитого поліетилену Uponor PE-Xa. Відмова від теплоізоляції між трубами дозволяє застосувати захисний гофрований кожух меншого діаметру (140 мм), що веде до зменшення площі контакту з навколишнім середовищем, зниження тепловтрат і збільшенню гнучкості. Така унікальна структура труби забезпечує зниження теплових втрат в 1,5-2 рази.

Ecoflex Quattro Midi забезпечують високу надійність в експлуатації інженерних комунікацій заміського будинку і довговічність – термін служби труб становить 50 років.

За додатковою інформацією звертайтеся в офіси компанії «Планета Клімату», офіційного дилера Uponor.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10