Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Новий каталог мультизональних VRF-систем Toshiba SMMS-e

(12.09.2016)

Почалося постачання в Україну нових VRF-систем Toshiba дев'ятого покоління. Це повністю інверторні системи кондиціонування з підвищеною ефективністю (SEER = 7,70) і продуктивністю (до 168 кВт). Оновлені модельні низки не тільки стандартних VRF-систем SMMS-e, але і тритрубних VRF-систем з рекуперацією тепла SHRM-e, і міні-систем для котеджів Mini-SMMS-e.

каталог мультизональних VRF-систем Toshiba SMMS-e

Досягти показника ESEER понад 7,00 для всіх типорозмірів зовнішніх блоків Toshiba SMMS-e дозволило застосування сучасних технологій:

  • ефективні двороторні компресори постійного струму,
  • алмазоподібне покриття роздільних пластин компресорів,
  • нова трирядна конструкція теплообмінника,
  • удосконалена форма вентиляторів.

Модельний ряд нової VRF-системи Toshiba SMMS-e включає у себе 3 нових блока з підвищеною потужністю. Тепер модуль може мати продуктивність 18, 20 і навіть 22 HP.

Toshiba збільшила кількість внутрішніх блоків, які підключаються до системи кондиціонування. Тепер в єдину систему SMMS-e можуть бути об'єднані до 64 внутрішніх блоків різних типів.

Розроблена Toshiba інтелектуальна система управління гарантує, що в кожному приміщенні буде підтримуватися бажана температура, незалежно від типу внутрішніх блоків, довжини траси і перепаду висот. Потік холодоагенту оптимізується не тільки у кожному окремому блоці VRF-системи SMMS-e, але і в системі у цілому.

> > > Завантажити каталог «Мультизональні VRF-системи Toshiba SMMS-e 2016-2017 роки» (російська мова)

За додатковою інформацією звертайтеся в офіси компанії «Планета Клімату», офіційного дилера Toshiba.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10