Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Carel представить свій повний асортимент додатків для CO2

(09.09.2016)

На виставці Chillventa 2016 року Carel буде представляти свою повну лінійку для холодоагенту CO2: зі своїм дебютом виступить Hecu CO2, нове високоефективне рішення для CO2 конденсаторних блоків. Новий контролер Carel призначений для застосування в системах DC-інверторів у відповідності з самими жорсткими міжнародними стандартами у сфері енергоефективності та екології.

Контролер Carel Hecu СО2

Рис. Контролер Carel Hecu CO2.

Компанія Carel також представить свій новий дисплей, який може бути використаний як у якості блока інтерфейсу, так і кімнатного термостата. Завдяки версії з датчиками температури і вологості, які підключаються безпосередньо до інтерфейсних роз'ємів, забезпечується максимально просте складання і зниження витрат на монтаж обладнання.

На виставці буде показано нове рішення по диспетчеризації - новий контролер Carel Boss, який підготовлений до управління з мобільних пристроїв з вбудованим Wi-Fi інтерфейсом і вбудованим дисплеєм, який автоматично адаптується до типу мобільного пристрою, що використовується. Крім того, Boss включає у себе можливість роботи з мережевого протоколу BACnet.

За додатковою інформацією звертайтеся в офіси компанії «Планета Клімату», офіційного дилера Carel.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10