Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Ринок абсорбційних чилерів і чилерів з спіральними компресорами

(25.08.2016)

Markets and MarketsЗгідно зі звітом, що опублікован компанією Markets and Markets, прогнозується, що ринок абсорбційних чилерів і чилерів з спіральним компресором зросте з $5,61 млрд. у 2015 році до $7,13 млрд. у 2022 році, а показник сукупного річного темпу зростання CAGR складе 4,1% в період з 2016 по 2022 роки.

Ринок зумовлений такими факторами, як збільшення витрат на електроенергію, а також зростаючим розумінням важливості енергоефективності продукції.

Відмітними особливостями ринку є: підвищення витрат на електроенергію, зростаючим розумінням важливості енергоефективності продукції, і розвитком чилерів з спіральними компресорами і абсорбційних чилерів у широкій сфері областей їх застосування.

Чилери з спіральними компресорами займають найбільшу частку ринка збуту у 2015 році і очікується розвиток цієї тенденції протягом прогнозованого періоду. Високий попит на великі абсорбційні чилери на вертикальних ринках у країнах, таких як Китай, Японія та Індія, очікується таким, що буде стимулювати зростання даного ринку на найближчі шість років.

Чилери з спіральними компресорами і абсорбційні чилери пропонують економічно ефективний сервіс за низькою ціною для застосування в установах, лікарнях і будинках комерційного призначення. Високі темпи зростання ринку абсорбційних чилерів і чилерів з спіральними компресорами в Азіатсько-Тихоокеанському регіоні, в основному пов'язані зі збільшенням попиту з боку країн з економікою, що розвивається, таких як Індія і Китай, а також зростаючої будівельної галузі, особливо для комерційної вертикалі. На вертикальному ринку абсорбційні чилери і чилери з спіральними компресорами використовуються для охолодження машин і обладнання для поліпшення рівня продуктивності системи. Їх також відрізняють низькі експлуатаційні витрати.

Очікується, що Азіатсько-Тихоокеанський регіон може стати найбільшим ринком збуту абсорбційних чилерів і чилерів з спіральними компресорами, протягом прогнозованого періоду, у зв'язку зі збільшенням потужностей ядерної, геотермальної та сонячних електростанцій в Азіатсько-Тихоокеанському регіоні, які мають потребу у чилерах в даному регіоні.

У 2015 році Європа мала другу за величиною частку світового ринку і тут очікується найвище зростання річного показника CAGR з 2016 по 2022 роки. Цей ріст підтримується зростанням комерційної та будівельної галузей, що в свою чергу веде до розвитку HVACR-систем.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10