Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Daikin побудує фабрику за 30 мільйонів доларів в Малайзії

(23.08.2016)

DaikinЗа інформацією з місцевих ринкових джерел, виробник кліматичної продукції Daikin має заснувати виробниче підприємство вартістю 30 мільйонів доларів для виготовлення комерційних кондиціонерів в Малайзії.

Як повідомляє Азійський бізнес портал Nikkei, провідний японський кондиціонерний виробник прийняв рішення щодо будівництва заводу з виробництва потужного кондиціонерного обладнання біля столиці Kuala Lumpur із запланованим запуском підприємства у 2018 році.

Станом на сьогодні, Daikin не оприлюднив свого підтвердження, однак медіа повідомляють про надходження виробничих ліній кліматичних систем в аеропорти країни, що свідчить про можливу причетність майбутньої фабрики до підприємства Daikin Applied.

Окрім того, зазначається створення «парасолевої компанії» у Малайзії для розвитку кондиціонерного бізнесу Daikin у сегменті комерційних систем у Південно-Східній Азії. Виробник Daikin вже володіє дочірньою компанією у місті Selangor, яку було придбано разом з OYL та американським брендом McQuay у 2006 році.

За додатковою інформацією звертайтеся в офіси компанії «Планета Клімату», офіційного дилера Daikin.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10