Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



До 2022 року обсяг ринку систем VRF буде становити $24,09 млрд.

(04.08.2016)

Markets and MarketsЗгідно з новим звітом, який опублікован компанією Markets and Markets, прогнозується, що до 2022 році обсяг ринку систем кондиціонування повітря зі змінною витратою холодоагенту (VRF-системи) досягне $24,09 млрд., а показник сукупного річного темпу зростання CAGR складе 11,4% в період з 2016 по 2022.

Фактори, які стимулюють розвиток ринку VRF-систем, що включають в себе зростаючий попит на покращене енергоефективне обладнання і обладнання, що відрізняється більш низькими показниками впливу на навколишнє середовище за рахунок використання холодоагенту з низьким потенціалом глобального потепління (ПГП), активізацію будівельної індустрії, а також посилюються ініціативи і законодавство щодо систем управління енергоспоживанням.

Очікується, що комерційний сегмент займе найбільшу частку на ринку VRF-систем протягом прогнозованого періоду. Основними рушійними факторами для комерційного сегменту обладнання є пожвавлення будівельного бізнесу і підвищення уваги до енергоефективних технологій та продукції. VRF-системи використовуються у більшості типів будівель комерційного призначення, починаючи від невеликих магазинів і кафе і закінчуючи великими офісними будівлями, громадськими приміщеннями. Основним фактором прискорення зростання ринку є зростаюча потреба в ефективному кондиціонуванні повітря у відповідності з індивідуальними вимогами будівлі. Системи VRF мають можливість кондиціонувати одночасно кілька зон в будівлі, причому кожна з цих зон може мати різні потреби в опаленні та охолодженні.

За прогнозами, VRF-системи з тепловим насосом повинні продемонструвати найвищі темпи зростання протягом прогнозованого періоду. Так як системи VRF з тепловим насосом пропонують енергоефективну альтернативу традиційним системам кондиціонування повітря.

Найвищі показники сукупного річного темпу зростання CAGR, протягом прогнозованого періоду, продемонструє ринок Північної Америки. Системи VRF допомагають знизити енергоспоживання і, відповідно, витрати на оплату електроенергії. Впровадження VRF-систем допоможе підвищити рівень ефективності житлових та комерційних будівель. Зростаючий попит з боку побутового, комерційного та промислового сегментів у Північній Америці стимулює зростання ринку систем VRF у цілому. Очікується, що значний розвиток інфраструктури сприятиме зростанню ринку у цьому регіоні.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10