Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Climaveneta представила прецизійний кондиціонер для високотемпературних IT-середовищ

(27.07.2016)

Climaveneta SmartІталійська компанія Climaveneta представила новий прецизійний кондиціонер Smart, який здатен впоратися з сучасним ІТ-обладнанням, що працюють при підвищеній температурі.

Дослідження показали, що збільшення середньої температури в машзалі центру обробки даних лише на кілька градусів може значно скоротити витрати на електроенергію без шкоди для охолоджуваного IT-обладнання. Цю інформацію вже взяли у роботу виробники серверів, які пропонують рішення, що здатні справлятися з температурою повітря на вході понад 30°C. Нове рішення Climaveneta Smart здатне працювати у тандемі з IT-рішеннями, що підтримують температуру на вході до 40°C.

Покупцям будуть доступні дві модифікації: Accurate Smart (безпосереднє охолодження випаровуванням холодильного агента) і i-Accurate Smart (інверторна система). Обидві модифікації комплектуються інтегрованим електронним контролером Evolution+, який дозволяє агрегату адаптуватися до швидко мінливих умов навколишнього середовища завдяки розширеним можливостям управління. За допомогою передового алгоритму під назвою ADS (Adaptive Set Point), Evolution+ забезпечує динамічне управління тепловим навантаженням.

Інженери вендора підкреслюють, що робота при більш високих температурах не означає знижену безпеку. Нова система була розроблена спеціально для підвищення ефективності ЦОД шляхом збільшення температури в машзалі.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10