Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Нові інверторні кондиціонери Climaveneta

(20.07.2016)

Компанія Climaveneta розширює лінійку обладнання для об'єктів телекомунікацій та представляє три нових високоефективних інверторних кондиціонера, тим самим пропонуючи ринку найбільш повний ряд інверторних кондиціонерів для телекомунікаційного сектора.

кондиціонери Climaveneta

Останні кілька десятиліть все більше і більше уваги приділяється поліпшенню ефективності використання енергії в телекомунікаційних технологіях. Тому Climaveneta представила рішення для телекомунікацій, повністю відновивши низку обладнання для кондиціонування повітря, розроблених спеціально для охолодження контейнерів і базових станцій з урахуванням поліпшення енергоефективності.

Нові кондиціонери Climaveneta оснащені компресорами з інверторними безщітковими DC-двигунами, електронними термостатичними клапанами та електронно-комутованими (EC) вентиляторами.

Нові кондиціонери для телекомунікацій здатні працювати у режимі вільного охолодження. Повітряний клапан природного охолодження безпосередньо інтегрований в блок і автоматично регулює потік повітря відповідно до внутрішнього теплового навантаження. Це дозволяє звести до мінімуму навантаження компресора і значно економити ресурс компресора.

Крім того, якщо на існуючих підприємствах немає ніякої необхідності у заміні діючого обладнання, Climaveneta пропонує можливість додавання функції вільного охолодження FKO/FKI FREE COOLERS на вже існуючі блоки.

Холодопродуктивність нової серії кондиціонерів становить від 1,5 до 20 кВт. Призначений як для внутрішнього, так і зовнішнього встановлення, у традиційній версії (вкл/вим.) або інверторної.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10