Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Настінний пульт управління Fujitsu UTY-RNRYZ1

(19.07.2016)

Касетні і канальні напівпромислові спліт-системи Fujitsu SMART DESIGN комплектується пультами управління нового покоління - UTY-RNRYZ1 з розширеними функціональними можливостями.

Пульт управління Fujitsu UTY-RNRYZ1

Новий пульт управління має великий сенсорний екран з підсвічуванням і дружнім інтерфейсом. Завдяки вбудованому термодатчику на дисплеї відображається поточна температура в приміщенні. Однією з переваг є можливість встановлення верхньої та нижньої меж температур для декількох режимів роботи (охолодження, обігрів і авто). Для максимально гнучкого налаштування можна використовувати тижневий таймер. Він передбачає 8 точок включення/вимикання з індивідуальною температурою для кожної точки. Автоматичний таймер відключення може бути заданий у діапазоні від 30 до 240 хвилин.

Пульт управління Fujitsu UTY-RNRYZ1

Пульт UTY-RNRYZ1, що входить в стандартну комплектацію нових інверторних кондиціонерів Fujitsu SMART DESIGN, дозволяє встановлювати статичний тиск канальних внутрішніх блоків (ARYG12-54LHTBP) у діапазоні від 30 до 200 Па з кроком 10 Па. Для касетних блоків цієї ж серії (AUXG18-54LRLB) з пульта можна регулювати положення кожної з чотирьох жалюзі індивідуально.

Підключення UTY-RNRYZ1 в мультизональних системах дає можливість управління максимум 16 внутрішніми блоками.

> > > Завантажити посібник користувача пульта управління Fujitsu UTY-RNRYZ1

За додатковою інформацією звертайтеся в офіси компанії «Планета Клімату», офіційного дилера Fujitsu General.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10