Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Розширення модельної низки внутрішніх блоків VRV-системи Daikin IV-S

(12.07.2016)

Компанія Daikin реалізувала можливість підключення внутрішніх блоків FNQ-A серії SkyAir до системи Mini-VRV IV-S.

Внутрішні блоки Daikin FNQ-A

FNQ-A – безкорпусні вбудовані блоки, які в низці представлені моделями продуктивностю 2,6, 3,4, 5,0 і 6,0 кВт. Їх товщина складає всього 200 мм, висота – 620 мм, тому блоки легко вбудовуються в нішу під вікном. Блок може розміщуватися на ніжках з стандартного комплекту, або кріпитися до стіни.

Блоки Daikin FNQ-A оснащені вентилятором з середнім статичним тиском (до 40 Па), до них можна приєднати повітропроводи, приховати систему в коробі або колоні, і подавати повітря в приміщення через решітку з верхньої зони, щоб забезпечити рівномірний розподіл температури.

Оновлені у середині 2015 року, зовнішні блоки Mini VRV серії S, RMXS-E-T і RXYSCQ-T Compact надали користувачам нові переваги. Найбільш значна зміна в низці – розширення модельного ряду за рахунок нових блоків продуктивністю 8, 10 і 12 HP (22,4–33,5 кВт) з підставою невеликої глибини. Площа підстави цих блоків на 40–60 % менше, ніж у блоків аналогічної продуктивності з традиційною підставою. Важливим нововведенням у системі стали зовнішні блоки Compact 4 і 5 HP з одним вентилятором. Невелика висота цих блоків (всього 83 см) та зменшена на 30% вага у порівнянні з VRV III-S дають ще більше можливих варіантів монтажу.

Підключення FNQ-A до системи Mini VRV IV-S здійснюється за допомогою адаптерів BPMKS.

> > > Завантажити інструкцію з монтажу адаптерів Daikin BPMKS

За додатковою інформацією звертайтеся в офіси компанії «Планета Клімату», офіційного дилера Daikin.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10