Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Новий дротовий пульт управління Daikin BRC1E53C

(06.07.2016)

Компанія Daikin представила пульт управління BRC1E53C, який призначений для кондиціонерів серії Sky Air, внутрішніх блоків VRV-систем та вентиляційних агрегатів HRV. Дизайн BRC1E53C аналогічний дизайну його попередника, популярної моделі BRC1E52A/B, але новинка пропонує кілька нових корисних функцій.

пульт управління Daikin BRC1E53C

Як і раніше, дротовий пульт може одночасно управляти шістнадцятьма внутрішніми блоками (або меншою їх кількістю). Але за допомогою BRC1E53C можна чергувати перемикання режиму очікування. Інтервали перемикання становлять від 6 годин до тижня, у цьому режимі знаходиться тільки один блок. Ще одна важлива нова функція – автоматичне резервування: при помилці одного з працюючих блоків автоматично включається блок, що знаходився у режимі очікування. Обидві ці функції потрібні в серверних і на станціях операторів зв'язку, де рівень тепловиділення великий, а до стабільності параметрів системи кондиціонування пред'являються жорсткі вимоги.

пульт управління Daikin BRC1E53C

За вибором користувача споживання електроенергії кондиціонером Daikin SkyAir може бути скорочено на 40 або 70%. Функція «Тихий зовнішній блок» дозволяє знизити рівень робочого шуму блока. Користувач також може задати часовий інтервал, після якого пульт вимикається, якщо приєднаний до дротового пульта блок відключено. Ця функція знижує енергоспоживання дисплея.

Якщо пульт використовується в системі, яка працює на холодоагенті R-32, то інформація про це буде відображена на дисплеї.

За додатковою інформацією звертайтеся в офіси компанії «Планета Клімату», офіційного дилера Daikin.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10