Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Нова низка котлів Vaillant ecoVIT п'ятого покоління

(22.06.2016)

Котли Vaillant ecoVIT вже відмінно зарекомендували себе на ринку, але прогрес не стоїть на місці. Питання раціонального витрачання природних ресурсів з кожним днем набуває все більшої актуальності в сучасному суспільстві.

Котел Vaillant ecoVIT

Новий котел Vaillant ecoVIT п'ятого покоління поєднує в собі переваги традиційного підлогового котла з вигодами конденсаційних технологій. Він володіє рядом переваг, що відрізняють його від конкурентів: самоочисний теплообмінник з нержавіючої сталі збільшує термін служби і дозволяє знизити витрати на обслуговування; система гнучких димоходів може використовуватися в існуючих шахтах; єдиний інтерфейс котла прискорює процес пусконалагоджування та економить витрати на монтаж.

Крім цього, котел оснащений системою Aqua-Kondens (для використання теплоти конденсації при нагріванні води), вбудованим комутаційним модулем для інтерфейсу стандарту eBUS і пальником з попереднім примусовим змішанням. За інноваційну мультисенсорну систему, якою оснащений котел, компанія Vaillant була удостоєна премії газової галузі Німеччини. Нові котли сімейства ecoVIT мають всі шанси повторити комерційний успіх, який мало попереднє покоління.

За додатковою інформацією звертайтеся в офіси компанії «Планета Клімату», офіційного дилера Vaillant.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10