Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Розширення модельної низки осьових вентиляторів Soler&Palau TGT

(17.06.2016)

У березні 2016 року компанія Soler&Palau запустила в серійне виробництво осьові вентилятори серії TGT типорозмірів 1400 і 1600. Завдяки новинці межа продуктивності серії TGT перевищила 280000 м³/год.

Soler&Palau TGT

Крильчатка вентиляторів серії TGT виконана із застосуванням технології регульованого кута нахилу лопаток. Кут нахилу лопаток встановлюється у процесі складання крильчатки на заводі і не підлягає подальшому регулюванню на місці експлуатації обладнання. Крім того, крильчатки вентиляторів одного типорозміру можуть комплектуватися різною кількістю лопаток. Тому кожен вентилятор серії - це продукт з індивідуальним набором характеристик.

Вентилятори доступні у варіантах з коротким і довгим корпусом, з клемною коробкою на електродвигуні або корпусі вентилятора, з сервісним лючком. Лопатки крильчатки виготовляються з алюмінію, а маточина із сталі. Корпус оцинкован методом гарячого занурення і володіє підвищеною стійкістю до корозії.

Вибухозахищене виконання істотно розширює область застосування обладнання, а наявність Сертифікату відповідності ТР ТЗ дозволяє без проблем використовувати його у різних проектах.

Для систем димовидалення на базі вентиляторів TGT розроблена серія THGT c межею вогнестійкості 400°C протягом 2 годин.

Soler&Palau THGT

За запитом можливе виготовлення високотемпературних моделей, з температурою переміщуваного повітря до +80°C, а в окремих випадках і до +100°C.

За додатковою інформацією звертайтеся в офіси компанії «Планета Клімату», офіційного дилера Soler&Palau.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10