Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Кращий продукт для охолодження датацентрів - 2016

(23.05.2016)

DCS AwardsLiebert PDX з EconoPhase завоював нагороду DCS Awards як «Кращий продукт для охолодження датацентрів - 2016».

Блоки охолодження Liebert PDX з прямим випаровуванням (DX) засновані на передових промислових технологіях, що гарантують прецизійне охолодження центрів обробки даних і серверних приміщень.

Рішення EconoPhase дозволяє поєднувати в собі переваги рідинної та повітряної систем охолодження. По суті EconoPhase - це спеціальний компактний модуль, оснащений насосом і трубами, який включається у фреоновий контур системи охолодження датацентру.

Якщо температура зовнішнього повітря відносно висока - понад 15-25°С, працює класична схема охолодження, яка використовує компресори кондиціонера. Охолодження відбувається за рахунок процесу випаровування і конденсації фреону (фазовий перехід рідина-пар) - енергоємні компресори потрібні для того, щоб стиснути газ до стану рідини. Коли температура зовнішнього повітря знижується, підключається режим економайзера (часткового фрікулінга), при якому відключається один компресор кондиціонера і включається насос блоку.

Liebert PDX

Якщо ж повітря «за бортом» остигає до 10-20°С або нижче, то компресори відключаються повністю - працюють тільки насоси EconoPhase та зовнішнього блоку кондиціонера, оскільки в цьому випадку достатньо, щоб в системі циркулював тільки рідкий фреон і фазовий перехід рідина-пар не потрібен. Насоси споживають в рази менше електроенергії, ніж компресори. Значить, їх використання переважніше, оскільки таким чином досягається економія. Зазначений вище діапазон початку роботи EconoPhase залежить від температури охолоджуваного повітря. Якщо в кондиціонер потрапляє повітря від серверів з температурою 30°С, то повністю вимкнути компресори можна, якщо на вулиці 10°С, але якщо підняти вхідну температуру на п'ять градусів, і без фазового переходу можна обійтися аж до 21°С зовнішньої температури. Але найголовніше навіть не це: EconoPhase - це «розумна» система, яка завдяки фірмовим контролерам, датчиків і спеціальному ПЗ Emerson може аналізувати різні показники і автоматично підбирати оптимальний режим охолодження датацентру в кожен момент часу.

За додатковою інформацією звертайтеся в офіси компанії «Планета Клімату», офіційного дилера Emerson Network Power.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10