Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Насоси Grundfos KPC та KPC 24/7 для відкачування паводкової води

(19.05.2016)

У травні 2016 р. Grundfos виводить на ринок нові дренажні насоси для приватних будинків – KPC і KPC 24/7. Насоси виконані з корозійностійких композитних матеріалів, завдяки чому вони відрізняються невеликою вагою: їх легко переміщати по будинку і ділянці.

Grundfos KPC

Моделі KPC і KPC 24/7 перекачують дренажну та стічну воду з включеннями розміром до 10 мм. Нові насоси Grundfos можна встановлювати стаціонарно в приямках для відкачування води із затоплених приміщень або використовувати як переносне обладнання при поливі ділянки, осушенні водойм і фонтанів, підйомі води з резервуарів. Для зручності переміщення на корпусі насосів зроблена ручка. Крім того, обладнання відрізняється невеликою вагою – всього 4,5-6,5 кг (залежно від моделі).

Насоси легкі, так як виготовлені з високоякісного композиту, який по своїй корозійній стійкості не поступається нержавіючої сталі, але при цьому має меншу вагу. Виконання з композитних матеріалів вплинуло і на вартість продукції: дренаж став не тільки зручним, але і доступним. Фахівцям Grundfos вдалося знайти оптимальний варіант по співвідношенню «ціна/якість».

KPC 24/7 управляються вручну: при живленні від мережі насос працює 24 години на добу 7 днів на тиждень. Моделі KPC автоматичні, у них є поплавковий вимикач, який фіксує підвищення/зниження рівня води і подає обладнанню сигнал на пуск/зупинку. Це захищає насос від «сухого ходу», тобто роботи без води.

Номінальна потужність нових моделей від 0,22 до 0,35 кВт, максимальний напір, що створюється насосами, – 6,5-10 м по вертикалі. Обладнання перекачує воду температурою від 0 до +35ºС. Моделі KPC мають червону окантовку на «поплавці», що є фірмовою відмінністю обладнання Grundfos останнього покоління.

За додатковою інформацією звертайтеся в офіси компанії «Планета Клімату», офіційного дилера компанії Grundfos.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10