Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Система автоматики Uponor показала кращий результат

(11.05.2016)

Система управління Uponor Smatrix отримала сертифікат Європейської Асоціації систем автоматизації будівель Eu.bac для модифікацій Wave Plus, Wave і Base, продемонструвавши найкращий показник точності регулювання температури в приміщенні.

Система управління Uponor Smatrix

Для зниження енергоспоживання в приміщеннях при встановленні систем водяного підлогового опалення використовуються спеціальні рішення для автоматичного регулювання подачі тепла. Згідно європейським стандартам при використанні таких приладів потрібен певний рівень точності коригування температурного режиму. За допомогою індексу CA визначається здатність системи досягати і підтримувати задане значення при зміні теплового навантаження в приміщенні. Чим нижчий індекс CA, тим вище точність регулювання.

В рамках сертифікаційних випробувань Асоціацією Eu.bac було проведено тестування системи управління Uponor SMATRIX (модифікації WAVE PLUS, WAVE і BASE). Зокрема, перевірка торкнулася роботи електронного контролера для індивідуального кімнатного регулювання в системах водяного підлогового опалення. У порівнянні з конкурентними рішеннями, які брали участь у випробуванні, система Uponor SMATRIX показала кращі результати - 0,4 СА.

За підсумками успішного проведення аудиту та випробувань компанія Uponor отримала сертифікат, що свідчить про високу якість та енергоефективності її продукції.

За додатковою інформацією звертайтеся в офіси компанії «Планета Клімату», офіційного дилера Uponor.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10