Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Високовольтні насоси Grundfos KSN

(04.05.2016)

Компанія Grundfos представила нову серію каналізаційного обладнання KSN. Насоси розраховані на напругу до 10 кВ і відрізняються широким діапазоном робочих характеристик.

Каналізаційні насоси Grundfos KSN

Обладнання забезпечує напір до 87 м і подачу до 11800 м3/год, що робить його хорошим рішенням для міських каналізаційних станцій, водозаборів, а також очисних споруд та промисловості.

Каналізаційні насоси Grundfos KSN відрізняються оптимізованою гідравлікою, завдяки чому вдалося досягти високих значень ККД. Для стабілізації потоку і поліпшення кавітаційних характеристик на вході передбачені напрямні лопатки.

Новинка проста в технічному обслуговуванні: на корпусі є спеціальні сервісні отвори. Самоочисне робоче колесо з вільним проходом до 230 мм забезпечує ефективне перекачування і знижує ризик заклинювання. А наявність системи SmartTrim забезпечує легке і швидке регулювання щілинного зазору, підтримуючи високий ККД насоса протягом усього терміну служби. Крім того, насоси Grundfos KSN оснащені катриджевим ущільненням валу, в яких всі елементи об'єднані в один корпус, що значно полегшує їх заміну і знижує ймовірність неправильної установки.

Насоси постачаються як з високовольтними, так і з низьковольтними електродвигунами потужністю до 650 кВт. Наявність різних датчиків і реле забезпечує надійний захист обладнання. Електродвигуни герметичні, ступінь захисту – IP68 і клас ізоляції – F (1550). За запитом можливе виготовлення з класом ізоляції Н (1800).

За додатковою інформацією звертайтеся в офіси компанії «Планета Клімату», офіційного дилера компанії Grundfos.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10