Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Третє покоління зволожувачів Carel heaterSteam

(26.04.2016)

Компанія CAREL представила третє покоління серії зволожувачів heaterSteam, технологічного флагмана сімейства парозволожувачів. Обладнання повністю модернізовано від внутрішніх компонентів до нового контролера з графічним інтерфейсом на базі платформи c.pCO.

Функції нового програмного забезпечення роблять зволожувачі Carel heaterSteam ще більш надійним і універсальним рішенням, а широкі можливості підключення забезпечують безперебійну комунікацію з будь-якою системою BMS.

зволожувачі Carel heaterSteam

Оновлена лінійка високопрецизійних парозволожувачів Carel heaterSteam включає у себе моделі з продуктивністю від 2 до 80 кг/год і представлена в двох виконаннях: базова модель Process і високотехнологічна Titanium.

heaterSteam Titanium найбільш вигідно відрізняється від представлених раніше моделей. Це єдиний у світі зволожувач з титановими нагрівальними елементами, які готови до роботи з особливо агресивною водою. Завдяки своїм характеристикам ця модель — найкраще рішення для об'єктів зі строгими вимогами до параметрів навколишнього середовища.

До переваг зволожувачів Carel heaterSteam Titanium відносяться:

  • Висока точність: ±1% від уставки відносної вологості.
  • Абсолютна надійність: робота на воді будь-якої якості, титанові нагрівальні елементи, функція термо-шок, функції резервування і ротації, захист від спінювання і перегріву.
  • Нарощування системи зволоження: робота в режимі «провідний» у системі до 20 зволожувачів без використання додаткового обладнання.
  • Інноваційність: вбудована підтримка протоколів BACnet і Modbus, USB-порт, мережевий сервер, можливість підключення бездротових датчиків.

heaterSteam Process – це найкраща пропозиція для об'єктів, де важлива надійність та зручність експлуатації. У виконанні Process нагрівальні елементи виготовлені зі сплаву Інколой ® 825, що має високу стійкість до корозії.

Сильні сторони зволожувачів Carel heaterSteam Process:

  • Універсальність: робота на водогіной та демінералізованой воді.
  • Нарощування системи зволоження: робота у режимі «ведений» у системі до 20 зволожувачів без використання додаткового обладнання.
  • Простота обслуговування: захист від спінювання і перегріву, функція термо-шок.

Таким чином, оновлені зволожувачі Carel heaterSteam ідеально підходять для будь-яких високотехнологічних об'єктів з мінімальними витратами на сервісне обслуговування.

За додатковою інформацією звертайтеся в офіси компанії «Планета Клімату», офіційного дилера Carel.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10