Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Нові спліт-системи Toshiba S3KHS і S3KS

(24.04.2016)

Компанія Toshiba починає поставку в Україну настінних кондиціонерів двох нових серій. Спліт-системи серії S3KS працюють тільки на охолодження, а S3KHS оснащені тепловим насосом (охолодження + обігрів).

Спліт-системи Toshiba S3KHS

Компактний і надійний кондиціонер з привабливою ціною. Гладка лицьова панель місячно-білого кольору впишеться в інтер'єр будь-якого стилю. Система оптимального розподілу повітря з 12 положеннями жалюзі і 5 швидкостей вентилятора забезпечує прохолоду без протягів. Серії включають типорозміри 07-24 (від 1,9 до 6,4 кВт).

  • Відключення по таймеру. Дана функція дозволяє налаштувати час, через який кондиціонер автоматично відключиться (діапазон від 30 хвилин до 12 годин);
  • Режим максимальної потужності. Додатковий повітряний потік для швидкого досягнення бажаної температури;
  • Економічний режим. Економія до 25% електроенергії без шкоди вашому комфорту.

Стиль, безпека і нічого зайвого

Сучасні технології Toshiba гарантують неперевершений комфорт і чистоту повітря у Вашому будинку. Настінні спліт-системи Toshiba серії SK3HS-EE поєднують стильний дизайн з високою продуктивністю і привабливою ціною. Безпечний холодоагент R-410A не руйнує озоновий шар Землі.

Компактний, але максимально функціональний

Маса внутрішнього блоку настінної спліт-системи RAS-**SK3HS-EE всього 9 кг, а його товщина 195 міліметрів. Зовнішній блок масою 20 кг менше попередника на 16%, без зниження продуктивності. Елегантний дизайн внутрішнього блоку з місячно-білою пластиковою панеллю підходить для будь-якого сучасного інтер'єру.

Зверніть увагу: кондиціонери з фіксованою швидкістю компресора (інвенторні) не створюють перешкод для складної електронної техніки. В приміщеннях, де працюють сервера або медичне обладнання, допустимо використовувати тільки цей тип кондиціонерів.

Функції і режими кондиціонера

Новий пульт дистанційного управління настінних кондиціонерів Toshiba SK3HS спроектований з урахуванням зручності та ергономіки. Кнопки, які часто використовуються, винесені нагору, а кнопки управління функціями розташовані нижче.

Пульт спліт-системи Toshiba S3KHS

Система оптимального розподілу повітря

З новими моделями кондиціонерів Toshiba у Вас з'явилася величезна свобода регулювання повітряного потоку за рахунок значного збільшення кількості положень жалюзі. Ви можете вибрати одну з 12 позицій, направивши повітряний потік під кутом, що забезпечує максимальний комфорт.

Спліт-система Toshiba S3KHS

Toshiba: ідеальне управління повітрям

Настінні кондиціонери Toshiba мають 5 швидкостей роботи вентилятора, включаючи режим «Авто». Від м'якого подиху на самій низькій швидкості до освіжаючого прохолодного бриза на високій швидкості - управління повітрям у Ваших руках! Для швидкого охолодження виберіть режим «Максимальної потужності», який негайно створює потужний потік (до 1240 м3/год) свіжого повітря.

Система очищення повітря Toshiba IAQ

Toshiba постійно прагне поліпшити якість повітря за допомогою побутових кондиціонерів. Ефективний фільтр IAQ захищає вас і ваш будинок від несприятливих впливів навколишнього середовища:

  • Антибактеріальний захист: знищує до 99,9% бактерій;
  • Дезодорує повітря: очищає повітря від неприємних запахів, диму, аміаку та інших шкідливих речовин;
  • Захист від цвілі: предотсвращает появу цвілі і грибка; Дезактивує віруси, у тому числі вірус пташиного грипу (H5N1).

Кондиціонер Toshiba S3KHS

Екологічно безпечний холодоагент R-410A

Нові спліт-системи Toshiba розроблені з урахуванням стандартів, які спрямовані на захист навколишнього середовища. Модельний ряд настінних спліт-систем Toshiba RAS-**S3KHS-EE розрахований на використання холодоагенту R-410A.

Холодоагент R-410A – це безпечний для озонового шару Землі, незаймистий, нетоксичний і у вищій ступеня енергозберігаючий холодоагент. Нульовий коефіцієнт руйнування озонового шару відповідає самим жорстким вимогам по захисту навколишнього середовища, що встановлені Монреальським протоколом, який вже вступив у силу в деяких країнах світу.

За додатковою інформацією звертайтеся в офіси компанії «Планета Клімату», офіційного дилера торгової марки Toshiba.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10