Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Нові занурювальні осьові насоси Grundfos KPL.E для наднизьких напорів

(13.04.2016)

Насос Grundfos KPL.EУ квітні 2016 р. був оновлений модельний ряд осьових занурювальні насосів Grundfos KPL, що працюють з великими витратами води. Тепер в лінійці є моделі KPL.E, що призначені для наднизьких напорів від 2 м.

Насоси Grundfos KPL.E розраховані на перекачування води з твердими включеннями і відрізняються високою зносостійкістю навіть при великих витратах (до 33000 м3/год). Обладнання призначене для регулювання паводкової води і ліквідації наслідків повеней. Моделі KPL.E також використовуються у системах дренажу, зрошення з великою витратою води на водозаборах та очисних спорудах. Насоси Grundfos KPL.E підходять для промислового застосування, а також циркуляції великих обсягів води в аквапарках і ін.

«Ми завжди реагуємо на актуальні запити ринку. Так, моделі KPL.E стали відповіддю на потребу в обладнанні для роботи з наднизькими напорами», – коментує представник компанії Grundfos. «Після розширення модельного ряду KPL у наших клієнтів з'явилася можливість точно підбирати обладнання під конкретні параметри проекту: є рішення, що забезпечують напір від 2 м. Зазначу, що ККД таких моделей досягає 86%».

Так само, як і вся лінійка KPL, нові моделі KPL.E вмають компактну конструкцію, прості в монтажі та технічному обслуговуванні.

Насоси оснащені системою Turbulence Optimiser, яка зменшує турбулентність в обсадній трубі, де змонтовано обладнання. Дане технічне рішення регулює завихрення потоку рідини, що перекачується, і в результаті скорочується накопичення осаду в обсадній трубі, а відхилення в допусках її розміру ніяк не позначаються на продуктивності обладнання (Оптимізація турбулентного руху можлива лише у випадку, коли насос встановлений в обсадній трубі підходящого, а не більшого розміру).

Ще одна перевага обладнання KPL.E – самоочисна система гідравліки. Робоче колесо насоса лите, на ньому відсутні шорсткості і «куточки», які могли б затримати забруднення рідини. Додатково від нештатних ситуацій обладнання захищають реле і датчики контролю.

За додатковою інформацією звертайтеся в офіси компанії «Планета Клімату», офіційного дилера компанії Grundfos.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10